Δευτέρα 21 Μαΐου 2018

«Υποκριτές οι πολιτικάντηδες…». Πυρ και μανία o Στρατηγός ε.α. Ειδικών Δυνάμεων, Ιωάννης Δρακωνάκης

Πυρ και μανία ο Στρατηγός (εα) Ειδικών Δυνάμεων κ. Δρακωνάκης Ιωάννης σχετικά με τον τρόπο αντίδρασης των πολιτικών για τις καταδρομικές των Ποντίων προς τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη. Στο μήνυμα του ο Στρατηγός από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ρίχνει ότι διαθέτει το οπλοστάσιο του, για μια σειρά σοβαρών λόγων που δεν αντέδρασαν οι πολιτικάντηδες στα λεγόμενα του Μπουτάρη που λέει ότι χέστηκε αν ο Κεμάλ έσφαξε τους Έλληνες. 
Διαβάστε το μήνυμα του:...

“ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ !!!!!!
Βγήκαν όλοι οι πολιτικάντηδες να καταδικάσουν τον προπηλακισμό του Μπουτάρη.
Τι λέτε βρέ υποκριτές….
Πόσοι από σας βγήκατε να καταδικάσετε τη δήλωση του σε συνέντευξη, ότι “ χέστηκε αν ο Κεμάλ έσφαξε τους Έλληνες” ?
Ποιοι από σας αντέδρασαν στο ότι ο Μπουτάρης επέτρεψε παρέλαση ομοφυλοφίλων την ημέρα μνήμης για τη γενοκτονία των Ποντίων αδελφών μας?
Ποιοι από σας αντέδρασαν όταν ο συνδικαλισταράς της ΔΕΗ πάταγε πάνω στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, βεβηλώνοντας το μνημείο?
Ποιοι από σας αντέδρασαν, όταν κάποιοι γνωστοί- άγνωστοι , αντιεξουσιαστές, κουκουλοφόροι λαθρομετανάστες και διάφοροι άλλοι έκαιγαν την Ελληνική Σημαία?
Ποιοι από σας στρέψατε το βλέμμα με ειλικρίνεια στο χειμαζόμενο Ελληνικό λαό και τι κάνατε? Μήπως πήρατε ποτέ μέτρα εις βάρος της τσέπης σας ? Αλλάξατε τον τρόπο ζωής σας ? Ξέχασα η χλιδή και η καλοπέραση είναι ωραία…..
Κάποιος είπε, “ η δική μου Θεσσαλονίκη είναι άλλη, δεν αναγνωρίζω τη Θεσσαλονίκη του φασισμού“…..
Τί λες βρε υποκριτή…….
Τη δημοκρατία που πιστεύεις, την είδαμε όταν υπέγραφες μαζί με τους άλλους τα μνημόνια και όταν μαζί με τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ κάνατε το ΟΧΙ των Ελλήνων ΝΑΙ, τη βλέπουμε στους Ρουβίκωνες, τη βλέπουμε στα προνόμια των ημετέρων, τη βλέπουμε στη συμπεριφορά σας προς τους ορθοδόξους Χριστιανούς ….
Σταματάω εδώ…..
Σας έχω σιχαθεί, όπως και η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού λαού. Πού θα πάει όμως, κάποια στιγμή που δεν θα αργήσει, θα έρθει η πραγματική Δημοκρατία σ αυτή τη Χώρα”

3 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΜΟΥ . ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ . ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ , ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ . ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΠΙΖΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΙ ΤΟΥΣ .ΕΛΠΙΖΩ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΕΛΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΓΡΑΦΕΙΑ . ΜΕΓΑΛΟ ΟΝΕΙΡΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ναι ναι, μόνο που τα λέγουν μετά την αποστρατεία τους........ και ο νοών νοείτω!!!όσο είναι στην ενέργεια ακολουθούν τα ανθελληνικά και άχρηστα πολιτικά όντα κατά πόδας γλειφοντάς τους, παρ όλο που έχουν ορκισθεί να προασπίζουν την πατρίδα και τον λαό της απο εσωτερικούς και εξωτερικούς εχθρούς!!!!!!!!ρε ουστ!!!όπως τώρα κάτι ρεμάλια του πενταγώνου συναλλάσσονται με τα ανθελληνικά ρεμάλια των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΊΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥΣ!! ΡΕ ΟΥΣΤ ΓΕΛΟΙΟΙ ΚΑΡΑΒΑΝΑΔΕΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ, ΕΠΕΤΗΡΙΔΟΜΑΧΟΙ!!!ΗΔΗ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟ ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΡΕΜΑΣΤΕΙ ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΣΑΣ ΟΛΑ!!!ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Η Α-ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ !!! ΟΥΣΤ ΟΥΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν μας χέζεις ρε Νταλάρα κι εσύ!!! ξέχασες να μας πεις πως όταν ήσουν στην ενέργεια βάραγες προσοχή στους αστράτευτους ανθέλληνες πολιτικάντηδες........................ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ..... αϊ στον γεροδιάολο κι εσύ και όλες οι κομματικοδημοσιουπαλληλικές ηγεσίες στρατεύματος, σωμάτων αν-ασφαλείας και α-δικαιοσύνης!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive