Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

ΝΑ ΓΙΑΤΙ έγερναν τα υποβρύχια που μας πούλησαν οι Γερμανοί.ΒΙΝΤΕΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για Να γιατί έγερναν τα υποβρύχια που μας πούλησαν οι Γερμανοί
Εξήγηση για τον λόγο που έγερναν τα υποβρύχια που προμηθευτήκαμε από την Γερμανία έδωσε σήμερα από τον STATUS ο στρατιωτικός αναλυτής Γιώργος Τσιμπούκης, με αφορμή την αντίστοιχη προμήθεια των Τούρκων. Τα υποβρύχια αυτά που κατασκεύασε η Γερμανία για λογαριασμό της Ελλάδας, ήταν...
τα πρώτα αυτού του τύπου, που κατασκευάστηκαν σ’ όλο τον κόσμο. Οι Γερμανοί είχαν από την αρχή προειδοποιήσει ότι πρόκειται για μοντέλο που δεν έχει δοκιμαστεί πουθενά στον κόσμο και για τον λόγο αυτό άλλωστε η Ελλάδα εισπράττει ακόμη και σήμερα royalties από κάθε νέα πώληση υποβρυχίου αντίστοιχου τύπου. Τελικά την λύση στα ελαττωματικά υποβρύχια έδωσαν έλληνες μηχανικοί, οι περισσότεροι εκ των οποίων έχουν ήδη εγκαταλείψει την χώρα αξιοποιώντας άλλες επαγγελματικές ευκαιρίες που τους προσφέρθηκαν στο εξωτερικό.
Πηγή video: https://www.youtube.com/watch?v=sPkKn... Ιστοτόπος: www.statusradio.gr

1 σχόλιο:

  1. τα υποβρύχια τύπου 209 και 214 ήταν μόνο σε μακέτες όταν τα παραγγείλαμε,επόμενο είναι λοίπον να υπάρχουν κάποιες σχεδιαστικές ατέλειες,οι οποίες φάνηκαν στην φάση των εν πλώ δοκιμών...κατα την γνώμη μου,δεν παίζει ρόλο μόνο το σκάφος αλλά και το σύστημα μάχης και ο οπλισμός(τορπίλες)εγώ παντώς θα προτιμούσα το scorpene,που υπηρετούσε στο ναυτικό της χιλής αν δεν κάνω λάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive