Κυριακή 20 Μαΐου 2018

ΒΙΝΤΕΟ. Το Ξύλο στον Μπουτάρη από Πατριώτες! (ΟΛΟΚΛΗΡΟ)

Αποτέλεσμα εικόνας για ξυλο στον Μπουτάρη

Πατριώτες που συμμετείχαν στην εκδήλωση μνήμης για την Γενοκτονονία των Ποντίων λιντσάρησαν τον Μπουτάρη με αφορμή την προσβλητική κίνησή του να δώσει άδεια για να διοργανωθεί το άκρως χυδαίο και προκλητικό Gay Pride ανήμερα του Εθνικού μας Πένθους....
Τα πουλημένα, εκφυλισμένα κόμματα του κοινοβουλευτισμού έσπευσαν να καταδικάσουν το συμβάν ενώ μια εβδομάδα είχαν σιωπήσει για την ετοιμαζόμενη ΥΒΡΗ που επρόκειτο να διαπραχθεί.

2 σχόλια:

  1. Σιγα το λυντσαρισμα ρε παλιοαδερφες.Μην σκισετε κανενα καλσον προσεξτε.Μια γκομενα και ενας τυπος τον ειχαν αγκαζε και ολοι οι "εξαγριωμενοι" τον εβριζαν "πουστη" και "μαλακα".Ξευτιλες.Πως δεν βγαλατε και κανενα πανο για να διαμαρτυρηθητε.Καλα σας κανουν και σας εχουν για να σκουπιζουν τα παπουτσια τους.ΦΛΩΡΟΙ>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κι εσύ τί είσαι ρε ηλίθιε που υποστηρίζεις αυτό το βρωμερό παλιόγερο που ντροπιάζει την μνήμη των Ποντίων; Σίγουρα δεν είσαι καν Ελληνας αλλά ούτε και άνθρωπος... και ζητάς και τα ρέστα επειδή αντέδρασαν οι αληθινοί Ελληνες για τις προδοτικές πράξεις του μεθύστακα; Δεν πας κι εσύ να τα πίνετε παρέα μπας και γλυτώσει η πόλη μας απ' την μπόχα σας; Ουστ παλιόσκυλα προδοτικά... άντε να ψάξετε να βρείτε την τρύπα σας σιχαμερά τρογλωδύτικα τέρατα... εκεί μόνο ανήκετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive