Δευτέρα 21 Μαΐου 2018

Οι Μαλακίες Πληρώνονται. Του ΚΚ2.

13227471_10209153813820283_35053509384252822_oΒλέπω κάποιους που γέλασαν εκεί στο ΣKAI με την αναφορά στο «growth strategy» της «επόμενης μέρας» μετά τα μνημόνια (θα βρίσω). Ναι, λογικό, οι λέξεις «αναπτυξιακή στρατηγική», «επόμενη μέρα» και ΣΥΡΙΖΑ δεν πολυταιριάζουν. Για να σας πω όμως κάτι να σας κοπεί το γέλιο:...

Επειδή πολλών τα παιδάκια δίνουν Πανελλήνιες και αυτοί ελπίζουν να μπουν στο Χαμαιτυπεί… εεε πανεπιστήμιο ήθελα να πω, να υπενθυμίσω ότι όπως ίσως δεν γνωρίζετε, οι Ευρωπαίοι όταν είδαν το draft αυτού του προσχεδίου έβαλαν τα γέλια. Αυτού ντε, που λέει προς τα που θα προσανατολιστεί η Ελλάδα και άρα ποιες θέσεις θα έχουν ζήτηση για τα παιδάκια σας (αλλά και για πολλούς από εσάς) στα χρόνια που έρχονται.
Κάπως ανησυχείτε ε; Εμ, τι να σας κάνω!
Το κατορθώσατε βλέπεις βρε μπαγάσηδες, με εκέινο το ντόμινο βλακείας το 2014-2015 που σας έπιασε, να κλειδώσετε όχι μόνο το παρόν της χώρας στην υστέρηση αλλά να παραδώσετε και το μέλλον της χώρας στους χιμπατζήδες των… χασισοκαλλιεργιών και των εναλλακτικών θεραπειών, λες και η Ελλάδα είναι τα νησιά Βανουάτου, διότι σε τέτοια εθνικά μεγέθη αντιστοιχούν ΑΥΤΕΣ οι οικονομικές προτάσεις.
Και τούτο, διότι προφανώς, το συγκεκριμένο… «growth strategy» το συνέταξε το «team Karanikas» και αντί για επενδύσεις, ερευνητικά κέντρα, κατασκευαστικές μονάδες της Tesla και του Elon Musk, υψηλή τεχνολογία και τα συναφή, προβλέπονται χασισοκαλλιέργειες και… «οικονομία της Κάνναβης».
Και αντί για το CERN και μονάδες αντικαρκινικής θεραπείας προβλέπονται προφανώς πιθανόν θεραπευτικά ινστιτούτα της του Αστρικού σώματος και «Planic Healing» μέσω των ιδιοσυχνοτήτων της «αύρας».
Και τα ψαροπούλια συνεχίζουν να πετούν ανέμελα στο Ελληνικό…
Οπότε πάπαλα, όσοι έχετε παιδάκια αντί για Πανελλήνιες, στείλτε τα στον Σωζοντα-Παλάιστρο-Χάρο -πως-τον-λένε- να τους μάθει πως να κερδάνε στο σαρβάϊβορ, κάντε τους ένα τατουάζ «μανίκι» και στείλτε τους να μάθουν εξωτική μαγειρική κάτι με ταλιατέλες με αβοκάντο (τα γεμιστά της Τασίας είναι ξεπερασμένα), μπας και τα πάρουνε σε κανένα reality μαγειρικής να τα εξευτελίζει ο κάθε σεφ της πλάκας. Ως εκεί φτάνει η Ελλάδα.
Η βάλτε να τα κάνουν «ΕμΕμΕϊ» (και όχι κάτι φλώρικα κουνγκ φου και παραδοσιακά, εδώ θέλουμε power) για να δέρνουν ασυνάρτητους αλκοολικούς υπερήλικες δημάρχους. Έτσι όπως διολισθαίνει η χώρα στον ολοκληρωτισμό, σε λίγο θα υπάρχει ανάγκη από σφίχτες, μπράβους, επαγγελματίες ούγκανα και τέτοια πράγματα, που να τρέχεις τώρα να σπουδάζεις για MSc in Engineering και βλακείες. Φλώρικα πράγματα. Σε λίγο η πρώτη ερώτηση αντί για το με τι ασχολείσαι θα είναι σε ποια αριστερή οργάνωση ήσουνα στο πανεπιστήμιο ή «που υπηρέτησες». Εφιάλτη ζω!
Αλλιώς τα παιδάκια σας θα σας φύγουν από το χαμαιτυπείο που προσποιείται πως είναι κράτος και άμα πάνε στην Αλλοδαπή θα τα βρίζει η Αυγή στο πρωτοσέλιδό της διότι εφόσον δεν αντιπροσωπεύουν την Ελλάδα της μιζέριας και των χασισοκαλλιεργειών που θέλουν τα funds και οι ΜιΚιΟ, δεν έχουν θέση στη νεά Ελλάδα που θέλουν να δημιουργήσουν τα «growth strategies» του Καρανίκα. Οπότε καταλάβατε πότε θα τα ξαναδείτε τα παιδάκια σας αν δε γίνουν κομματικοί δημόσιοι υπάλληλοι ή μαγείροι με Μαορί τατουάζ σε reality μαγειρικής ή φαλαφελατζήδικα και trendy ethnic restaurants: Του Αγίου… Πέτρου Ανήμερα.
Οργίζεστε;
Όταν σας τα λέγαμε «ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣ» εσείς γελούσατε με την αγωνία μας, λες και φταίγαμε εμείς που χάνατε τις δουλειές σας και τα σπίτια σας (ή λες και δεν ματώναμε και εμείς δίπλα σας ουρλιάζοντας από αγωνία δεκαετίες τώρα σε αυτή τη χώρα μητριά). Λες και είχαμε μπάρμπα στην Κορώνη και μας είχε τακτοποιήσει σαν τους περίεργους τύπους με τα tablets στο DaCapo που έχουν γνώμη επί παντός επιστητού και ανησυχούν και αυτοί διπλώνοντας και πάλι τη Wall Street Journal γιατί δεν πάει καλά ο Dow Jones.
Δυστυχώς για όλους μας, το πρόγραμμα πάει κανονικά, Μετά τις δουλειές και τα σπίτια, έρχεται η σειρά των παιδιών σας. Για ένα ΕΝΦΙΑ «που είναι ένας φόρος άδικος» αλλά ΔΕΝ καταργήθηκε, και για μια 13η σύνταξη που οσονούπω σε λίγο θα είμαστε τυχεροί αν μας μείνει η 11η, μας γειώσατε κανονικά.
Διότι είναι πολύ απλό και θα το πούμε ξανά και ξανά και με ωμό τρόπο προς εμπέδωση:
Οι μαλακίες πληρώνονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive