Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

ΚΑΜΜΕΝΟΣ: F35 ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΑ, ΦΡΕΓΑΤΕΣ; ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΗΣ !! ΚΟΚΚΑΛΟ Ο ΜΠΑΡΜΠΑ ΦΩΤΗΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ... ΔΡΟΜΟ!! ΒΙΝΤΕΟ


“Υπήρχε ένα παλιό πρόγραμμα επί υπουργίας Μεϊμαράκη. Αυτό το πρόγραμμα δεν είχε προχωρήσει λόγω οικονομικών προβλημάτων που υπήρχαν”, ανέφερε στην συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος σχετικά με τα δημοσιεύματα όπου αναφέρονταν στην ένταξη γαλλικών φρεγατών στο δυναμικό του ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού....
“Σε επίπεδο συνομιλίας Μακρόν- Τσίπρα, εξετάστηκε η πιθανότητα ποσών από τα χρήματα που οφείλουν οι ευρωπαϊκές χώρες, τα 8 δις. για τη διαφορά των ομολόγων που πρέπει να επιστραφούν στην Ελλάδα, που αφορά την επιστροφή από την Γαλλία προς την Ελλάδα ενός ποσού, να χρησιμοποιηθεί προκειμένου προκειμένου να υπάρξει συνέργεια για την κατασκευή φρεγατών στην Ελλάδα. Αυτή ήταν και η μόνη συνομιλία για τις φρεγάτες. Σ’ αυτήν τη συνομιλία ο Πρόεδρος Μακρόν φάνηκε θετικός και μάλιστα, φάνηκε θετικός απέναντι στον Πρωθυπουργό, γενικότερα για τη δυνατότητα ενίσχυσης της πατρίδας μας και των συνεργιών που μπορούν να υπάρξουν για την αμυντική μας βιομηχανία”, ανέφερε ο κ. Καμμένος.  
“Σε αυτό το πλαίσιο θα υπάρξει η διερεύνηση όλων των πιθανών δυνατοτήτων, αρχής γενομένης από το επίπεδο του Πρωθυπουργού με τον Μακρόν, και εμείς παράλληλα από τα επιτελεία θα ετοιμάσουμε αυτό το υλικό που μπορεί να χρειαστεί”, τόνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Καμμένος και συμπλήρωσε:
“Όταν και εάν έρθει η ώρα να αποφασιστεί ένα τέτοιο πρόγραμμα, θα ακολουθηθούν όλες οι διαδικασίες που προβλέπονται από το Σύνταγμα, τους νόμους και τους κανονισμούς της Βούλης”.
Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ1:
Λεφτά δεν υπάρχουν! “Προσγείωσε” και τα F35 ο Πάνος Καμμένος 
Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος κατά τη διάρκεια της σημερινής συνέντευξης Τύπου στόχος είναι να έχουν οι πιλότοι μας τα καλύτερα μέσα, ωστόσο οι οικονομικές δυνατότητας είναι περιορισμένες και έτσι η αγορά F35 είναι ουσιαστικά μια συζήτηση… υποθετική.
Έχουμε μια εξέλιξη η οποία αντιλαμβάνεστε επηρεάζει γενικότερα την περιοχή. Είναι άλλο η Τουρκία να έχει βρεθεί το 2021 με 100 F35 και με S400 και αεροπλανοφόρο και άλλο η Τουρκία να μην αποκτήσει τα F35 και να αντιμετωπίζεται η σημερινή της πολεμική αεροπορία με τα υφιστάμενα μέσα. Εάν γίνει το ένα, χρειάζεται να κάνουμε άλλα πράγματα και αν γίνει το άλλο, άλλα” είπε ο κ. Κμμένος συμπληρώνοντας ωστόσο πως “βεβαίως η επιθυμία είναι να δώσουμε στους πιλότους μας τα καλύτερα μέσα. Δεν έχουμε αυτή τη δυνατότητα αυτή τη στιγμή”.

1 σχόλιο:

  1. ΤΙ ΚΑΜΜΕΝΟΣ, ΤΙ ΜΠΑΡΜΠΑ ΦΩΤΗΣ...
    ΟΜΟΙΟΣ ΣΤΟΝ ΟΜΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΠΡΙΑ ΣΤΑ ΛΑΧΑΝΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive