Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

Η ΕΣΗΕΑ διέγραψε για 1 χρόνο 10 (ΜΟΝΟ;) δημοσιογράφους του ΣΚΑΪ. Τον ... εαυτό της ΠΟΤΕ θα τον διαγράψει;


Προσωρινή διαγραφή ενός έτους επέβαλε το πειθαρχικό συμβούλιο τής ΕΣΗΕΑ σε 10 δημοσιογράφους τού ΣΚΑΪ, επειδή δεν είχαν πάρει μέρος σε απεργία. Στον διευθυντή ειδήσεων Νίκο Φιλιππίδη με...
ψήφους 3 έναντι 2 επιβλήθηκε η προσωρινή διαγραφή ενός έτους από τα μητρώα της ΕΣΗΕΑ. Η μειοψηφία πρότεινε την επίπληξη με ανάρτηση στους χώρους εργασίας.
Στον Άρη Πορτοσάλτε με ψήφους 3 έναντι 2 επιβλήθηκε η προσωρινή διαγραφή ενός έτους από τα μητρώα της ΕΣΗΕΑ. Η μειοψηφία πρότεινε την επίπληξη με ανάρτηση στους χώρους εργασίας.
Στην Άννα Μπουσδούκου με ψήφους 3 έναντι 2 επιβλήθηκε η προσωρινή διαγραφή έξι μηνών από τα μητρώα της ΕΣΗΕΑ. Η μειοψηφία πρότεινε την απλή επίπληξη.
Στον Γιάννη Πιτταρά με ψήφους 3 έναντι 2 επιβλήθηκε η προσωρινή διαγραφή ενός έτους από τα μητρώα της ΕΣΗΕΑ. Η μειοψηφία πρότεινε την απλή επίπληξη.
Στον Δημήτρη Οικονόμου με ψήφους 3 έναντι 2 επιβλήθηκε η προσωρινή διαγραφή ενός έτους από τα μητρώα της ΕΣΗΕΑ. Η μειοψηφία πρότεινε την επίπληξη με ανάρτηση στους χώρους εργασίας.
Στη Μαρία Αναστασοπούλου με ψήφους 3 έναντι 2 επιβλήθηκε η προσωρινή διαγραφή έξι μηνών από τα μητρώα της ΕΣΗΕΑ. Η μειοψηφία πρότεινε την απλή επίπληξη.
Στον Γιάννη Ντσούνο με ψήφους 3 έναντι 2 επιβλήθηκε η προσωρινή διαγραφή ενός έτους από τα μητρώα της ΕΣΗΕΑ. Η μειοψηφία πρότεινε την επίπληξη με ανάρτηση στους χώρους εργασίας.
Στον Χρήστο Κούτρα με ψήφους 3 έναντι 2 επιβλήθηκε η προσωρινή διαγραφή ενός έτους από τα μητρώα της ΕΣΗΕΑ. Η μειοψηφία πρότεινε την επίπληξη με ανάρτηση στους χώρους εργασίας.
Στον Μάρκο Δεϊμέζη με ψήφους 3 έναντι 2 επιβλήθηκε η προσωρινή διαγραφή έξι μηνών από τα μητρώα της ΕΣΗΕΑ. Η μειοψηφία πρότεινε την απλή επίπληξη.
Στην Εύα Αντωνοπούλου με ψήφους 3 έναντι 2 επιβλήθηκε η προσωρινή διαγραφή έξι μηνών από τα μητρώα της ΕΣΗΕΑ. Η μειοψηφία πρότεινε την απλή επίπληξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive