Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018

Μάντσεν: Διαμέλισα την Κιμ Βαλ με ό,τι υπήρχε γύρω μου, ήταν τρομακτικό. Ψυχώ: Την αποκεφάλισε όπως στην ταινία «Se7en». ΦΩΤΟ

Μάντσεν: Διαμέλισα την Κιμ Βαλ με ό,τι υπήρχε γύρω μου, ήταν τρομακτικό
Παραδέχθηκε ότι τη διαμέλισε χωρίς να υπεισέλθει σε περαιτέρω λεπτομέρειες - Επιμένει ότι ο θάνατός της προήλθε από ατύχημα Κυνικός και ψυχρός ο Δανός εφευρέτης, Πέτερ Μάντσεν, περιέγραψε τον διαμελισμό της, Κιμ Βαλ, με «ό,τι υπήρχε γύρω του»...
  στη δίκη του για τη δολοφονία της Σουηδής δημοσιογράφου πάνω στο υποβρύχιό του.   Ο Μάντσεν κατηγορείται για τον βασανισμό και τη δολοφονία της 30χρονης Βαλ, προτού ποντίσει το διαμελισμένο πτώμα της στη θάλασσα, τον περσινό Αύγουστο.  Ο Δανός εφευρέτης, ο οποίος αρνείται ότι σκότωσε την Βαλ, ισχυρίζεται ότι ο θάνατός της επήλθε από ατύχημα μέσα στο υποβρύχιο, ενώ εκείνος βρισκόταν στο κατάστρωμα. 

Όπως είπε στις Αρχές, πέταξε το σώμα της σε μία νησίδα στην Κοπεγχάγη, λίγες ώρες αφότου είχε ανέβει στο υποβρύχιο για να του πάρει συνέντευξη.   Κατά την ακρόασή του στο δικαστήριο της Κοπεγχάγης, ο Μάντσεν περιέγραψε τον διαμελισμό της ως μία «παρανοϊκή κατάσταση», χρησιμοποιώντας ό,τι έβρισκε μπροστά του. Όπως κατέθεσε, το περιστατικό έλαβε χώρα στο μπάνιο του υποβρυχίου του. «Ήταν κάτι τρομακτικό και δεν θα ήθελα να υπεισέλθω σε περισσότερες λεπτομέρειες. Το μόνο που θα πω είναι ότι ήταν τρομακτικό», τόνισε ο Μάντσεν.  Ερωτηθείς για τα σημάδια από μαχαίρι στο σώμα της Βαλ, ισχυρίστηκε ότι προκλήθηκαν τυχαία και ότι δεν υπήρχαν σεξουαλικά κίνητρα, σύμφωνα με το κρατικό δίκτυο DR Nyheder. 

Ο ίδιος δεν αρνήθηκε ότι ευθύνεται για τις μαχαιριές στο σώμα της δημοσιογράφου, τόνισε ωστόσο ότι έγιναν αφού είχε πεθάνει και μετά την τοποθέτηση του κεφαλιού της σε πλαστική σακούλα, προκειμένου το κορμί της να μην γεμίσει από αέριο. Πρόσθεσε δε, ότι δεν είχε κανένα σεξουαλικό κίνητρο.  Το ακέφαλο πτώμα της δημοσιογράφου βρέθηκε στις ακτές της νότιας Κοπεγχάγης στα τέλη του περασμένου Αυγούστου. Το κεφάλι, τα πόδια και τα ρούχα της ανακαλύφθηκαν σε σακούλες στη θάλασσα τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο, μαζί με μεταλλικά αντικείμενα, τα οποία τις είχαν «τραβήξει» στο βυθό.   Ο εισαγγελέας Jakob Buch-Jepsen δήλωσε ότι η ψυχολογικές εξετάσεις του 47χρονου Μάντσεν δείχνουν ότι είναι ένας έξυπνος άντρας με τάση προς ψυχοπάθεια, ο οποίος δεν έχει καμία ενσυναίσθηση ή αίσθημα ενοχής  Οι ερευνητές έχουν βρει βίντεο και κείμενα για δολοφονίες γυναικών στο λάπτοπ του Μάντσεν και έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο.   Η δίκη του αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 25 Απριλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive