Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018

Η ΠΑΤΡΙΔΑ πάει σε ΠΟΛΕΜΟ κι αυτοί ΟΙ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟΙ... βγάζουν γκάλοπ για να κοιτάζουν τα ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ...!!


Τρίτο κόμμα με 10,2% το Κίνημα Αλλαγής - Δημοφιλέστερος πολιτικός αρχηγός ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δεύτερη δημοφιλέστερη η Φώφη Γεννηματά - Τι λένε οι ερωτηθέντες για την έξοδο από το Μνημόνιο, το Σκοπιανό και τις μετεκλογικές συνεργασίες...
Ισχυρό προβάδισμα 10,2% διατηρεί η ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου.       Πανελλαδική έρευνα της Rass για τον τηλεοπτικό σταθμό Action24 αποτυπώνει ότι η ΝΔ έρχεται πρώτη στην προτίμηση των πολιτών με ποσοστό 29,4%. Ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει ποσοστό 19,2%. Τρίτη δύναμη αναδεικνύεται το Κίνημα Αλλαγής με ποσοστό 10,2.   Ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 7,2% και το ΚΚΕ με 6,3%.   Κάτω από το όριο του 3% καταγράφονται η Ένωση Κεντρώων με ποσοστό 2,7% και οι ΑΝΕΛ με 2,5%. Ποσοστό 4,6% δηλώνουν ότι θα ψήφιζαν άλλο κόμμα, 3,7% επιλέγουν την απάντηση άκυρο ή λευκό και το υπόλοιπο 14,2% κατατάσσεται στην κατηγορία αδιευκρίνιστη ψήφος.

1 σχόλιο:

  1. Πέφτει πολύ σπρώξιμο για από τις εταιρείες δημοσκοπήσεων για να φουσκώσουν το Κιν.Α., σιγά μην είναι στο 10,2% με αυτό τον ρυθμό από συστάσεως μέχρι σήμερα,αν ο Τσιπροκαμμενοκαραμανλής πάνε σε επιστράτευση το Σεπτέμβριο του 2019 και παραταθεί η κοινοβουλευτική θητεία για άλλους 6μήνες δηλαδή Μάρτιος του 2020 οι δημοσκόποι θα έχουν βγάλει το Κιν.Α. πρώτο κόμμα στις δημοσκοπήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive