Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018

ΤΣΥΡΙΖΑ - ΑΝ.ΕΛ. "ΕΧΘΡΟΙ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΕΓΗ". Επίθεση Δ. Καμμένου σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ: Οι ΑΝΕΛ δεν θα ξυρίσουμε και το μουστάκι – Θα απαντάμε στις προκλήσεις (ΒΙΝΤΕΟ)


«Εμείς πάντοτε είμαστε αμυνόμενοι σε σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ πάντα λέει, μέσω των “53”, ότι κάποιο πρόβλημα έχει, δεν μπορεί, δεν αντέχει τη συνεργασία.Βγήκε προχθές ο κ. Ξυδάκης, λάθος του, για να πει να ξαναδούμε τη σχέση μας. Όποιος νομίζει ότι πρέπει να ξαναδεί τη σχέση του μπορεί να αποχωρήσει. Η σχέση είναι αυτή...
που είναι τώρα και είμαστε μαζί. Δεν κάνουν καλό αυτές οι δηλώσεις. Πάντα θα απαντάμε, δεν θα πέφτει τίποτα κάτω», είπε ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Δημήτρης Καμμένος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Για την κριτική που δέχονται από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ο Δ. Καμμένος είπε «μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει και ακροαριστερές απόψεις. Αυτή η πολύ ακροαριστερή – αριστερή ατζέντα δεν απηχεί σε πάνω από 3% - 4% του εκλογικού σώματος και για αυτό πρέπει να προσέχουμε τι λέμε και σε ποιον απευθυνόμαστε».
Ο κ. Καμμένος είπε ότι «θα είναι τουλάχιστον ξεπούλημα» αν υπάρχει ο όρος «Μακεδονία», σχολιάζοντας το Σκοπιανό ζήτημα και τις διαπραγματεύσεις για τη σύνθετη ονομασία της γειτονικής χώρας.


Για την αναφορά του προέδρου του κόμματος ότι «η Τουρκία λειτουργεί με τη λογική του “εξπρές του μεσονυκτίου”», ο αντιπρόεδρος της Βουλής είπε «δεν γνωρίζω πώς είναι οι τουρκικές φυλακές. Έχουμε δει την ταινία, ακούμε διάφορα, δεν έχω ακούσει μαρτυρία κάποιου που έχει απελευθερωθεί ότι πέρασε εξπρές του μεσονυκτίου. Σίγουρα οι δικοί μας στρατιωτικοί ζουν σε καλές συνθήκες».



Ο Δημήτρης Καμμένος εξαπέλυσε επίθεση κατά της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Παιδείας με αφορμή τα σχόλια του για την απόφαση του ΣτΕ που έκρινε αντισυνταγματικές τις αλλαγές Φίλη στο μάθημα των Θρησκευτικών.

«Η απάντηση των κύκλων του υπουργείου Παιδείας είναι κατάπτυστη».

Νωρίτερα μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Παπαδάκη ανέφερε: «Εμείς οι καταδρομείς δεν αιφνιδιαζόμαστε ποτέ. “έσο έτοιμος” που λέγανε και οι πρόσκοποι».



O βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ρωτήθηκε και για το κλίμα στη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας με αφορμή τις σχέσεις ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
«Μου θυμίζεις μια ταινία με τον Βόγλη. Η αγάπη υπάρχει, πολιτικά, υπάρχει μία σύμπλευση απόψεων αλλά οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν θα ξυρίσουμε και το μουστάκι. Έχουμε κάποιες Αρχές τις οποίες δεν θα παραβούμε ποτέ», είπε ο Δημήτρης Καμμένος.

Στο ερώτημα αν συζητήθηκαν τα όσα ακούγονται από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον στελεχών των ΑΝΕΛ, ο αντιπρόεδρος της Βουλής απάντησε θετικά λέγοντας χαρακτηριστικά «απαντάμε στις προκλήσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive