Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΧΘΕΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΜΕ;

Μαζική συγκέντρωση συμπαράστασης για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που απήχθησαν και κρατούνται στα μπουντρούμια της Αδριανούπολης, πραγματοποίησαν χθες στις Φέρες του Έβρου εκατοντάδες αγρότες της περιοχής. Η μηχανοκίνητη πορεία...
ήταν προγραμματισμένη να γίνει από τις Φέρες προς το τελωνείο των Κήπων, με σκοπό να κλείσει το συνοριακό πέρασμα εις ένδειξη διαμαρτυρίας για την συμπεριφορά των Τούρκων, αλλά ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις παρενέβησαν και σταμάτησαν τους αγρότες λίγο πριν φτάσουν στα σύνορα, επικαλούμενες… σοβαρούς εθνικούς λόγους (έτσι το λένε τώρα…).
Τους ίδιους λόγους επικαλέστηκαν οι «αρχές» και προς τα ΜΜΕ, «συνιστώντας» τους να μην προβάλλουν την είδηση. Και πράγματι, στην κυβερνητική απαίτηση συμμορφώθηκαν ΟΛΑ τα μεγάλα «ειδησεογραφικά» ΜΜΕ, αποκρύπτοντας την είδηση του ξεσηκωμού των αγροτών του Έβρου, προφανώς υπό τον φόβο να γίνει παράδειγμα γενικότερου ξεσηκωμού του ελληνικού στοιχείου στον νομό Έβρου και σ’ ολόκληρη την Θράκη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive