Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

ΑΙΣΧΟΣ & Ντροπή! Άστεγος στον Πύργο έκανε σπίτι του έναν κάδο σκουπιδιών. ΑΝ ήταν λάθρο θα τον είχαν "σπιτώσει". ΦΩΤΟ του εκπαιδευτικού κ. Λάμπρου Τσακριλή

❱❱ Λίγο παραπέρα από τη γιορτινή ατμόσφαιρα της Καθαράς Δευτέρας στον Πύργο, συγκλονίζει η εικόνα ενός αστέγου που έχει ρίξει στο έδαφος έναν πλαστικό κάδο σκουπιδιών και τον έχει στρώσει με κουβέρτες για να προστατεύεται από την παγωνιά, μετατρέποντάς τον σε αυτοσχέδιο υπνοδωμάτιο! Από πάνω....
έχει απλώσει νάιλον για να προφυλάσσεται από τη βροχή, ενώ το σκηνικό συμπληρώνουν χαρτόνια, μια ψησταριά και άλλα είδη. Η απογοητευτική σκηνή που κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός του εκπαιδευτικού Λάμπρου Τσακριλή «βγάζει μάτια» στην πλατεία Πεσόντων Πυροσβεστών, πίσω από το παλιό Νοσοκομείο του Πύργου.

1 σχόλιο:

  1. Ντροπη σε ολους εκει. Αν ηταν λαθρομεταναστης θα τρεχατε εσεις ολοι εκει να τον στεγασετε. Ντρεπομαι για την καταντια πολλων Ελληνων. Δεν ξερω πως καταντησαν ετσι.που πηγε η συμπονοια για τον πλησιον τους. Αυριο μπορει να ειναι ενας απο εσας στην ιδια θεση.Ντροπη για την σκληροτητα που δειχνετε Στους Ελληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive