Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018

Σοκ στα Ψαχνά Ευβοίας! ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ! Βιασμός 13χρονου από Πακιστανό στην Εύβοια

❱❱ Σύμφωνα με όσα υποστήριξε στους αστυνομικούς, το περασμένο Σάββατο ο μαθητής είχε επισκεφτεί το σπίτι ενός συνταξιούχου φίλου της οικογένειας. Με πολλή προσοχή εξετάζουν οι τοπικές αστυνομικές Aρχές την καταγγελία...
μιας Αλβανίδας, ότι ο 13χρονος γιος της έπεσε θύμα βιασμού από έναν 30χρονο Πακιστανό στην περιοχή Τριάδα των Ψαχνών Ευβοίας.
Σύμφωνα με όσα υποστήριξε στους αστυνομικούς, το περασμένο Σάββατο ο μαθητής είχε επισκεφτεί το σπίτι ενός συνταξιούχου φίλου της οικογένειας, αλλά δεν τον βρήκε και περίμενε να επιστρέψει.
Τότε, τέσσερις Πακιστανοί που μένουν ακριβώς δίπλα κάλεσαν τον μικρό στο σπίτι τους. Ενας εξ αυτών φέρεται ότι άρχισε να του κάνει άσεμνες πράξεις και στη συνέχεια τον βίασε.
Σοκαρισμένος, ο μαθητής κράτησε επί τέσσερις μέρες κρυφό τον εφιάλτη που έζησε, αλλά στο τέλος δεν άντεξε και τα είπε όλα στη μητέρα του. Εκείνη, σε κατάσταση σοκ, έσπευσε στο αστυνομικό τμήμα να καταγγείλει την αποτρόπαιη πράξη εις βάρος του γιου της. Οι αστυνομικοί μετά την καταγγελία κινητοποιήθηκαν και συνέλαβαν και τους τέσσερις Πακιστανούς, καθώς διαπιστώθηκε ότι διέμεναν παράνομα στη χώρα μας (το αυτόφωρο για την πράξη τους είχε παρέλθει) και σχηματίζεται σχετική δικογραφία.
Οπως προέκυψε από την προανάκριση, αυτός που φέρεται ότι βίασε το παιδί είναι ένας 30χρονος, ο οποίος κρατείται μαζί με τους ομοεθνείς του στο Αστυνομικό Τμήμα Διρφύων - Μεσσαπίων.
Το παιδί εξετάστηκε στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας για την κατάσταση της υγείας του, ενώ θα εξεταστεί και από ιατροδικαστή προκειμένου να πιστοποιηθεί με την έκθεσή του η καταγγελία της οικογένειας.
«Ο συνταξιούχος έλειπε ή είχε φύγει για κάποια δουλειά και ο 13χρονος ήταν μόνος του στο σπίτι. Οι τέσσερις Πακιστανοί τον είδαν μόνο του και τον έπεισαν να πάει δίπλα στο σπίτι τους. Ο νεαρός πήγε και στη συνέχεια ένας από αυτούς τον βίασε. Ετσι τα ακούσαμε τα πράγματα. Ο μικρός έχει αλβανική υπηκοότητα και ήταν καλοί φίλοι με τον συνταξιούχο, λόγω και του ότι έμεναν μαζί με την οικογένειά του και υπήρχε εμπιστοσύνη» ανέφερε κάτοικος της περιοχής.

2 σχόλια:

  1. ''Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των κατοίκων του χωριού ο μικρός ο οποίος έχει αλβανική καταγωγή είναι μαθητής γυμνασίου ...«Χθες μάθαμε στο χωριό, ότι το παιδί αυτό, το βίασε ένας Πακιστανός και πάθαμε σοκ. Οι πακιστανοί μένουν σε ένα σπίτι στο χωριό και οι περισσότεροι δουλεύουν στα χωράφια, χωρίς χαρτιά βέβαια. Έχουμε φοβηθεί με όλα αυτά που συμβαίνουν, κάθε βράδυ γίνονται και ληστείες στο χωριό και είμαστε όλοι στο πόδι» είπε ο κ. Κωνσταντάρας κάτοικος του χωριού.''

    → πακιστανοι,αλβανοι κλπ... αυτη πλεον ειναι η ελλαδα πληρης αφελληνισμος,για τους πακιστανους που οχι μονο μπουκαραν παρανομα στην πατριδα μας αλλα την πεφτουν και σε ανηλικα αγορακια και τα βιαζουν κρεμασμα σε αυτα τα καθαρματα

    με αφορμη την ειδηση για το πως εχει ισλαμο-διαμορφωθει η κατασταση στην επαρχια(και φυσικα δεν αφορα μονο την επαρχια αλλα ουσιαστικα ολη την ελλαδα),η πακιστανοισλαμοποιηση ολοκληρων (ακομα και ιστορικων) περιοχων της πατριδας μας οπως τα μεγαρα,αθηνα,ελευσινα,λακωνια,κρητη,γιανεννα ,πειραια κλπ... προχωραει με γοργους ρυθμους προς τον πληρη αφελληνισμο,οπως ειπαμε δεν αντιδραει πλεον κανεις,πουλημενοι δημαρχοι που αφηνουν και προωθουν την πληθυσμιακη αλλοιωση των περιοχων τους

    γι'αυτο αξιζει επισης να διαβαστει και το παρακατω:

    (ΠΑΡ)ΑΚΜΑΖΟΥΣΑ ΕΛΛΑΔΑ

    https://ethnikismos.net/2017/08/26/%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%ba%ce%bc%ce%b1%ce%b6%ce%bf%cf%85%cf%83%ce%b1-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b1%ce%b4%ce%b1/ (αξιζει να διαβαστει ολο)

    Η πρωτογενής παραγωγή στην Ελλάδα σε όλο και λιγότερα ελληνικά χέρια...Η πρωτογενής παραγωγή της Ελλάδας περνά από όλο και περισσότερα χέρια παράνομων ή μη μεταναστών!-ΦΩΤΟ. Του Κίμωνα Χαραλάμπους

    http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2018/02/blog-post_85.html (αξιζει να διαβαστει ολο)

    • → ετσι δωστε πρωτα δουλεια στους αλβανους,γεωργιανους,βουλγαρους,λαθροασιατες κλπ...εσεις καταστρεψατε την ελλαδα παλιο αλητες που τους απασχολειτε με την ανεργια των Ελληνων να εχει ξεπερασει το 1, 5 εκ. ανεργων,τα ρεμαλια οι ελληνες που τους δινουν δουλεια και τους νοικιαζουν διαμερισματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΦΟΥ Μ@Λ@ΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΙΑ ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΚΟΥΡΑΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive