Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

Σέρβιραν σκουλήκια σε φαντάρους

 Μόνο κοτόπουλο δεν ήταν αυτό που... κολυμπούσε στη σούπα που σερβιρίστηκε χθες στους νεοσύλλεκτους στο 2/39 Κέντρο Εκπαίδευσης Ευζώνων Μεσολογγίου! Εκπληκτοι, οι φαντάροι αντίκρισαν μέσα στην καραβάνα τους... σκουλήκια (!)...
όπως αποκαλύπτουν και οι φωτογραφίες-σοκ που έρχονται στο φως της δημοσιότητας!
Σε κείμενο που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο από στρατιώτες που άρχισαν τη θητεία τους στο συγκεκριμένο κέντρο στο Μεσολόγγι γίνεται λόγος για άθλιες συνθήκες υγιεινής και για έντονη υγρασία στους τοίχους, η οποία είναι γνωστό ότι μπορεί να προκαλέσει αναπνευστικά -και όχι μόνο- προβλήματα. Μάλιστα, για όσους έχουν άσθμα, οι συγκεκριμένες συνθήκες διαβίωσης μπορούν να χαρακτηριστούν επικίνδυνες.
Ακόμη, οι νεοσύλλεκτοι καταγγέλλουν ότι τα μαγειρεία είναι εντελώς ακατάλληλα, ενώ ζητούν να υπάρξει μέριμνα, ώστε να εξασφαλιστεί η σίτισή τους. «Εμείς καλούμε το ΓΕΣ και το υπουργείο Αμυνας να εξασφαλίσουν την ανθρώπινη και αξιοπρεπή σίτιση των εκατοντάδων στρατιωτών» αναφέρεται στο κείμενο-καταγγελία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive