Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

ΑΗΔΙΑ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ. Απουσιάζει επίσης ο λαλίστατος «συγκινητικά» πρόεδρος του «σκληρού» πυρήνα της ΕΕ, που είχε καθήκον να κάνει τα αδύνατα δυνατά για να ελευθερωθεί η Ελλάδα. Γράφει ο Ευριπίδης Μπίλλης

Αποτέλεσμα εικόνας για Κύριοι Βουλευτές της ΝΔ
Κύριοι Βουλευτές της ΝΔ,
Ξέρετε τι λέει,  η κατοχική σας ΝΔ του Κυριάκου, προκειμένου να συνεχίσει την κατοχή της Ελλάδας με δεκανίκι τους ΦωφοΠοτάμηδες; 
Σε μία απίθανη γκεμπελικής τερατώδους φύσης προπαγάνδα...
 το πρόβλημα λέει η κατοχική ΝΔ δεν είναι η κατοχή. Είναι  οι μικρομεσαίοι. Που θυμίζω ότι η κατοχική ΝΔ των ΣαμαροΒενιζελοΚυριακοΑδώνιδων έκλεισε   λόγω κατοχής, 500.000 περίπου  επιχειρήσεις μικρομεσαίων.
Το πρόβλημα μας λέει δεν είναι η κατοχή και υποδούλωση της Ελλάδας, ούτε η τρομερή λιτότητα, ούτε η κλοπή των συντάξεων, ούτε ο μηδενισμός των αποδοχών ούτε και η  επακολουθήσασα  έλλειψη ρευστότητας στην αγορά που διέλυσε τα πάντα.
Ούτε το ψευδές «έλλειμμα», ούτε η εσκεμμένη καταστροφή της πιστοληπτικής ικανότητας της Ελλάδα, ούτε η μετατροπή των ομολόγων του Ελληνικού δημοσίου (αντί κουρέματος) σε δάνειο προς χώρες ΕΕ μη κουρευόμενο.
Ούτε η υποδούλωση της Ελλάδας με το άρθρο 14.5 της πρώτης δανειακής σύμβασης, ούτε το εγκληματικό PSI, ούτε το ξεπούλημα για 99 χρόνια της Ελλάδας, ούτε ο πλειστηριασμός των πρώτων κατοικιών των Ελλήνων, ούτε η γενοκτονία της Ελλάδας, ούτε, ούτε, ούτε ….
Διερωτώμαι αν απέμεινε αχνός ντροπής σε μερικούς βουλευτές τηςΓκιουλέκα και λοιπούς Ο δε «νεοεθνάρχης» που μας έφερε τον εφιάλτη ΓΑΠυποστηρίζει ως αναμενόταν και αυτός την κατοχή δια της σιωπής του
Απουσιάζει επίσης ο λαλίστατος «συγκινητικά» πρόεδρος του «σκληρού» πυρήνα της ΕΕπου είχε καθήκον να κάνει τα αδύνατα δυνατά για να ελευθερωθεί η Ελλάδα.
Ευριπίδης Μπίλλης

1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive