Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

"ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΙΖΕΙ". Τι έγραψαν Άδωνις και Καραμέρος στο Twitter για το φωσφοριζέ μπουφάν. ΦΩΤΟ

Την αντίδραση του Άδωνι Γεωργιάδη προκάλεσε η εμφάνιση του Γιώργου Καραμέρου στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ. Ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής εμφανίστηκε στο πάνελ της εκπομπής του Γιώργου Αυτιά με ένα κίτρινο φωσφοριζέ υπηρεσιακό μπουφάν...
που φορούν όσοι εργάζονται νύχτα ή σε καταστάσεις ακραίων καιρικών φαινομένων. «Τελικά λάθος γιλέκα πούλησα στην τηλεόραση, αυτό γράφει καλύτερα στην κάμερα έχει δίκιο ο Καραμέρος και δεν φωνάζουν κιόλας οι αριστεροί», έγραψε στο Twitter του ο Άδωνις Γεωργιάδης δημοσιεύοντας μάλιστα και τη σχετική φωτογραφία.
adonis
Άμεση ήταν η απάντηση του αντιπεριφερειάρχη: «Δεν πάμε στα κανάλια, κρυβόμαστε λένε, πάμε στα κανάλια απευθείας από τα ρέματα και τις πλημμύρες γοα 10 λεπτά και μας κρίνουν για το dress code. Δεν βγάζεις άκρη».
karameros

1 σχόλιο:

  1. Σας φαινεται εσας ότι αυτος ο π@π@ρ@ς ο Καραμερος με το ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΟ και πεντακαθαρο κιτρινο υπηρεσιακο μπουφαν μολις ειχε βγει από τις πλημμυρες,τα ρεματα και τις λασπες???
    Αντε και γαμισου ρε π@π@ρ@!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive