Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

Δήμαρχος Μάνδρας: Δεν μπήκαν στην πόλη Τσίπρας και Δούρου

Αποτέλεσμα εικόνας για Δήμαρχος Μάνδρας: Τσίπρας και Δούρου δεν μπήκαν μέσα στην περιοχή να δουν τις καταστροφές
Σαφείς αιχμές κυρίως στην κ. Δούρου αλλά και τον πρωθυπουργό Αλέξη τσίπρα, άφησε η δήμαρχος Μάνδρας Ιωάννα Κριεκούκη σε δηλώσεις της από την περιοχή...
   Η κ. Κριεκούκη έκανε έκκληση στον πρωθυπουργό να βρει τρόπο για να αποζημιωθούν οι πολίτες της Μάνδρας.     "Να έρθουν να δουν τις ζημιές. Εγώ τους είπα να μπουν στην πόλη. Ούτε η περιφερειάρχης, ούτε ο πρωθυπουργός μπήκαν στην πόλη της Μάνδρας" είπε η κ. Κριεκούκη στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ αναφερόμενη στην ολιγόλεπτη επίσκεψη του κ. Τσίπρα και συμπλήρωσε:  "Και οι δυο τους έμειναν στην Εθνική Οδό".       Μιλώντας για τις συνολικές καταστροφές η δήμαρχος Μάνδρας εκτίμησε ότι ο αριθμός των κατοικιών που έχουν καταγραφεί φτάνει τις 1.500, ενώ οι επιχερήσεις τις περίπου 2.000.      Σύμφωνα με την ίδια "θα χρειαστεί πολύς χρόνος για την αποκατάσταση των ζημιών γιατί έχουν καταστραφεί τα πάντα. Έχουν καταστραφεί όλες οι υποδομές".    "Πρέπει να έρθουν μπουλντόζες και άλλα μηχανήματα για να καθαρίσει η πόλη" κατέληξε η κυρία Κριεκούκη. 

1 σχόλιο:

  1. Τρελοί είναι να μπουνε; Πρώτον θα λέρωναν τα παπούτσια τους και δεύτερον κανένας δεν πρόκειται να τους ψηφίσει. Άρα δεν έχουν λόγο να πάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive