Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

Ανήκουν σε αγνοούμενους οι 3 σοροί που βρέθηκαν το πρωϊ. 19 μέχρι τώρα οι νεκροί


Ταυτοποιήθηκαν πριν από λίγα λεπτά οι σοροί των τριών ανδρών που εντοπίστηκαν σήμερα το πρωί από τις πυροσβεστικές δυνάμεις και τους άνδρες του λιμενικού έξω από το εργοτάξιο του δήμου Μάνδρας και στον κόλπο της Ελευσίνας.     Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι σοροί ανήκουν σε τρεις εκ των έξι αγνοουμένων. Πρόκειται για έναν επαγγελματία οδηγό φορτηγού, έναν οδηγό αυτοκινήτου και έναν κυνηγό...
τα ίχνη των οποίων είχαν χαθεί κατά μήκος της παλαιάς εθνικής οδού Αθηνών – Θηβών μετά το πέρασμα του φονικού χειμάρρου.     Ο μέχρι τώρα τραγικός απολογισμός της κακοκαιρίας είναι 19 νεκροί, ενώ οι έρευνες των σωστικών συνεργείων συνεχίζονται για τον εντοπισμό των τριών ακόμη αγνοούμενων. Την ίδια ώρα στο Θριάσιο νοσοκομείο νοσηλεύονται ακόμα 12 άτομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive