Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017

Συμβαίνει τώρα: Στους 20 οι νεκροί στη Μάνδρα

Η τραγωδία από τις φονικές πλημμύρες στη Δυτική Αττική δεν έχει τέλος. Άλλο ένα θύμα της φονικής κακοκαιρίας εντοπίστηκε πριν από λίγη ώρα. Η σορός βρέθηκε κοντά στο αμαξοστάσιο του δήμου Μάνδρας. Η επιχείρηση της πυροσβεστικής είναι ακόμα σε εξέλιξη και έτσι δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί αν πρόκειται για άνδρα ή για γυναίκα.  Υπενθυμίζεται ότι η πυροσβεστική αναζητούσε τρεις αγνοούμενους απο τις πλημμύρες της περασμένης Πέμπτης...
καθώς το Σάββατο εντοπίστηκαν οι σοροί τριών ακόμα ατόμων.  Πλέον, οι νεκροί φτάνουν τους 20.  Χθες λίγο μετά τις 11 χθες το πρωί το Λιμενικό ανακοίνωσε ότι εντόπισε δύο σορούς στη θαλάσσια περιοχή της Ελευσίνας ανεβάζοντας έτσι τον συνολικό αριθμό των θυμάτων στα 19.  Η μια από τις σορούς είχε, μάλιστα, σφηνωθεί σε βράχια πίσω από τη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη και χρειάστηκε η συνδρομή των ανδρών της ομάδας υποβρυχίων καταστροφών προκειμένου να ανασυρθεί.  Νωρίτερα, εντοπίστηκε νεκρός ένας άνδρας σε αμαξοστάσιο στη Μάνδρα. Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση της Πυροσβεστικής για την ανάσυρσή του.   Oι σοροί σύμφωνα με πληροφορίες ανήκουν σε αγνοούμενους. Η αναγνώριση έγινε από τους συγγενείς τους και όπως έγινε γνωστό, επρόκειτο για έναν 58χρονο κυνηγό, έναν 38χρονο οδηγό φορτηγού και ακόμη έναν οδηγό 28 ετών τον οποίο αναγνώρισε ο ίδιος ο πατέρας του που εργάζεται στην ασφάλεια του νοσοκομείου.   Όπως δήλωσε ο Περιφερειάρχης Αττικής της Πυροσβεστικής Κωνσταντίνος Γιόβας, εντός επιχείρησης στην Μάνδα Αττικής, κοντά στο αμαξοστάσιο του δήμου, εντοπίστηκε νωρίς το πρωί ένας νεκρός. Στην περιοχή υπάρχει διαρροή αερίου, όπως διευκρίνισε ο κύριος Γιόβας, η ανάσυρση είναι δύσκολη και δεν μπορούν οι πυροσβέστες να χρησιμοποιήσουν ειδικά εργαλεία, ενώ ο χώρος της επιχείρησης είναι γεμάτος λάσπη και φερτά υλικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive