Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ...!!! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ (ΠΡΩΗΝ ΑΕΡΟΣΥΝΟΔΟΣ) ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΕΣΦΑΞΕ ΤΗΝ 17ΧΡΟΝΗ ΚΟΡΗ ΤΗΣ...ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Τραγωδία στο Μαρκόπουλο: Αυτή είναι η μάνα που κατέσφαξε τη 17χρονη κόρη της


Τα ψυχολογικά προβλήματα και οι εμμονές της οδήγησαν στη δολοφονία της κόρης της και στην αυτοχειρία – Πώς η 51χρονη Ασπασία έφτασε στο σημείο να σφάξει το ίδιο της το παιδί        Δεν χωράει ανθρώπου νους την οικογενειακή τραγωδία...
που εκτυλίχθηκε το περασμένο Σάββατο στην περιοχή του Μαρκόπουλου. Μία 51χρονη μητέρα κατέσφαξε με 34 μαχαιριές σε όλο το σώμα τη 17χρονη κόρη της και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή της. Τα στοιχεία που έρχονται στο φως συγκλονίζουν.  Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Ant1, η 51χρονη Ασπασία, πρώην αεροσυνοδός, έπασχε από μανία καταδίωξης. Υπεραγαπούσε την κόρη της και ανησυχούσε για το μέλλον της.  «Εμείς θα φύγουμε από τη ζωή, θα πεθάνουμε. Τι θα κάνουμε με την κόρη μας; Θα μείνει μόνη της σε αυτόν τον κόσμο και θα την εκμεταλλευτεί ο οποιοσδήποτε». Αυτά ήταν μερικά από τα τραγικά λόγια που έχει πει η μητέρα της ανήλικης στον 53χρονο σύζυγό της, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο τραγικός πατέρας.
720_540780_4a85414174-b14535200868ca6d
Η γυναίκα που ήταν πρώην αεροσυνοδός είχε προσπαθήσει να κάνει κακό στην κόρη της και λίγα 24ωρα νωρίτερα.«Η κόρη μου, μου είχε εκμυστηρευτεί ότι την προηγούμενη μέρα με κάποιο τέχνασμα της ζήτησε να ανέβει στην ταράτσα. Εκεί, την έπιασε από τα πόδια, και όπως μου είπε η κόρη μου, της φάνηκε ότι προσπάθησε να τη ρίξει στο κενό».

1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive