Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ: Ο Πρόεδρος Άσαντ βγήκε ανοιχτά υπέρ των χριστιανών – Συγκινημένοι οι νέοι τον καταχειροκρότησαν.Του Κίμωνα Χαραλάμπους. Επίσημα έγγραφα - φωτο

ΒΙΝΤΕΟ: Ο Πρόεδρος Άσαντ βγήκε ανοιχτά υπέρ των χριστιανών – Συγκινημένοι οι νέοι τον καταχειροκρότησαν
Πλέον λίγοι δεν γνωρίζουν πως η λεγόμενη «Αραβική Άνοιξη» έγινε με σκοπό, μεταξύ άλλων, την πρόκληση χάους στην Μέση Ανατολή και τη πλήρη επικράτηση του Ισλάμ εκεί αλλά και την εξάπλωσή του στην Ευρώπη...
(μεταναστευτικά ρεύματα με αφορμή την σύγκρουση εκεί)!


Ωστόσο, με την βοήθεια της Ρωσίας, η Συρία του Άσαντ όχι μόνο βγαίνει, μέχρι στιγμής, νικήτρια νικώντας τους ισλαμιστές, αλλά ο Σύρος Πρόεδρος, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Συριακές Προεδρίας στο Twitter, προέβη σε μία ιστορική δήλωση υπέρ των χριστιανών.
Σε μια περίοδο, όπου πρακτικά από το 2011 ο Σύρος πρόεδρος Μπασάρ Αλ Άσσαντ βάλλεται από παντού, ακόμη και από μερίδα των ελληνικών ΜΜΕ, ως «δικτάτορας», βγαίνει μπροστά υπέρ των χριστιανών, δείχνοντας μάλιστα πως βρίσκεται πολύ κοντά τους. Ο ίδιος είναι Αλεβίτης, δηλαδή ανήκει στους μουσουλμάνους, οι οποίοι βρίσκονται πιο κοντά στον Χριστιανισμό και τιμούν για παράδειγμα τον Άγιο Γεώργιο!
Σύμφωνα με την ανακοίνωση  της Προεδρίας της Συρίας, ο Άσαντ αναφέρει:
«Οι Χριστιανοί δεν είναι φιλοξενούμενοι ούτε αποδημητικά πουλιά στην Συρία. Αποτελούν την βάση της χώρας αυτής. Χωρίς αυτούς δεν θα υπήρχε».
Μάλιστα ο ηγέτης της Συρίας υποδέχθηκε θερμά τους συμμετέχοντες της Συνόδου της συρορθόδοξης νεολαίας για το 2017, παρουσία μάλιστα του Iγνάτιου Ευφραίμ II,Πατριάρχη Αντιοχείας και πάσης Ανατολής της Ελληνορθόδοξης Εκκλησίας.
Δείτε ΕΔΩ το βίντεο, όπου τον καταχειροκρότησαν!
Μιλώντας ο Άσαντ τόνισε ότι τέτοιες συναντήσεις απευθύνουν ένα μήνυμα φανερό τόσο στο εσωτερικό όσα και στο εξωτερικό λέγοντας ότι πιστοποιούν ότι οι χριστιανοί –και δη οι ελληνογενείς της περιοχής- δεν είναι ούτε «φιλοξενούμενοι ούτε αποδημητικά πουλιά αλλά η βάση της ύπαρξης της Συρίας».
«Χωρίς τους χριστιανούς δεν υπάρχει η Συρία αλλά και την ίδια στιγμή οι χριστιανοί χωρίς την Συρία δεν έχουν ούτε πατρίδα ούτε γερή ύπαρξη» πρόσθεσε.
«Η αποτυχία των προσπαθειών να εξασκήσουν πιέσεις στους χριστιανούς εξώθησε τους εχθρούς μας να τους στοχοποιήσουν προσβλέποντας στο Ισλάμ κι αυτό μέσω του εξτρεμισμού με σκοπό να δώσουν γέννηση σε μια εξτρεμιστική ιδεολογία που δεν συνυπάρχει με τον άλλον που δεν έχει τις ίδιες ιδέες», κατέληξε.

1 σχόλιο:

  1. Οι δικοί μας αριστεροί ισλαμολαγνοι είναι εναντίον του Άσαντ. Ας τους χαιρόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive