Τρίτη 15 Αυγούστου 2017

ΑΦΑΝΤΟΣ Ο ΑΛΕΞΗΣ. ΑΕΡΙΚΟ ΛΕΜΕ!! ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;

Το σύμπαν καίγεται! Αμέτρητες οι εστίες, ξεπερνούν απο ημερών τις 100! Και ο κύριος που βλέπουμε …χαρούμενο και ανέμελο στην ακροθαλασσιά με το ‘μαγιώ’ του, ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ; Μπάς και τον ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ;...

Πού χάθηκε ρε παιδιά αυτός ο «αγωνιστής» του Σοσιαλισμού και της «Αριστεράς», ο mister Alexis;
‘ΚΡΙΣ-ΚΡΑΦΤ’ ΕΜΑΘΕ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙ…
ΤΗΝ …Χ Ω Ρ Α ;
Την στιγμή που ολόκληρη η ελληνική επικράτεια AΓΡΙΟ-ΨΗΝΕΤΑΙ από πυρκαγιές και έχει καεί η μισή Ανατολική Αττική, τα Κύθηρα, η Ζάκυνθος, η Καβάλα, η Κεφαλλονιά, ο ανεκδιήγητος πρωθυπουργός παραμένει ά-φα-ντος.
Το ανθελληνικό κράτος του mister Alexis βρίσκεται σε περίοδο διακοπών και δεν σταματάνε τις ΒΟΥΤΙΕΣ και την χαλάρωση, ακόμη και να ΚΑΕΙ  ο λ ό κ λ η ρ η  η χώρα!
Και σίγουρα είναι χαρακτηριστικό … των ανάλγητων κυβερνώντων να μην σκοτίζονται διόλου για τα δεινά του Λαού και της Πατρίδος που οι ίδιοι π ρ ο κ ά λ ε σ α ν.
Πέραν των τυπικών εμφανίσεων – για τα μάτια του κοσμάκη – την τελευταία στιγμή της («θυμωμένης») Ρένας Δούρου, του (υποτονικότατου) Τόσκα και του (ηλιοψημμένου) Σκουρλέτη, ο κ.πρωθυπουργός πα-ρα-μέ-νει ακόμα
 Α Φ Α Ν Τ Ο Σ !  Φ Α Ν Τ Α Σ Μ Α…
hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive