Τετάρτη 16 Αυγούστου 2017

Πού είναι ο πρόεδρος Αλέξης; Διακοπές στην ..Καραϊβική; (λέμε εμείς οι κακοί τώρα)

Αποτέλεσμα εικόνας για που περνά τις διακοπές του ο πρωθυπουργός
Το πιθανότερο ειναι να κάνει εξωτικές διακοπές αφού αφενός δεν εμφανίστηκε σήμερα σε εκκλησία και αφετέρου όπου κι αν ήταν στην Ελλάδα θα είχε γίνει γνωστό όπως πρόπερσι πχ. που πήγε στη Μύλο με θαλαμηγό. Εντύπωση και αρνητικά σχόλια έχει προκαλέσει...
στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης το γεγονός ότι σ' ένα καταστροφικό τριήμερο για την Ανατολική (και όχι μόνον) Αττική, ουδείς έχει ενημερωθεί για το που βρίσκεται ο πρωθυπουργός της χώρας Αλέξης Τσιπρας.  Και δεν έχει τόση μεγάλη σημασία τι γράφει το twitter και το Facebook, όσο το ο,τι επι τρεις μέρες το Μέγαρο Μαξίμου, δεν έχει μπει στον κόπο να ενημερώσει τους κατοίκους που βλέπουν τις περιουσίες τους να παραδίνονται στο έλεος της φωτιάς, για το που περνά τις διακοπές του ο πρωθυπουργός.  Και εντάξει ο κ. Τσιπρας, έκρινε σκόπιμο φεύγοντας να μην μας πει που θα περάσει τις Άγιες Μέρες του Δεκαπενταύγουστου, μήπως όμως τώρα που κατακαιγεται η μισή Ελλάδα, οφείλει να παράσχει σχετική ενημέρωση;  Σε άλλες περιόδους, τότε που κυβερνούσαν οι "ξεπουλημένοι" του δικομματισμού στη Μερκελ, ο πρωθυπουργός θα είχε επιστρέψει στο γραφείο του και θα συντόνιζε το έργο των υπουργών και των Αρχών. Επειδή κάτι τέτοιο δεν έχει κριθεί σκόπιμο Επι των ημερών ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, λέω μήπως, θα πρέπει να μας που τουλάχιστον που ξεκουράζεται ο πρόεδρος Αλέξης; Εκτός κι αν στην κυβέρνηση έχουν -που δεν το πιστεύω- κάτι να κρύψουν. 

1 σχόλιο:

  1. Σωστά τα ερωτήματά σας. Εγώ θα προσθέσω ένα ακόμη κι' εσείς αποφασίζετε.

    Μήπως -λέω μήπως- είναι καλλίτερα που δεν συντονίζει ο Καρανίκας με βοηθό του κάποιον Αλέξη;;;

    ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΡΜΟΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive