Τρίτη 15 Αυγούστου 2017

Δείτε τι προστάζει μεταξύ άλλων ο διατροφικός κώδικας της νέας εποχής. Φάτε ... σκουλίκια, ακρίδες κ.λ.π.!! ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ

Δείτε τι προστάζει μεταξύ άλλων ο διατροφικός κώδικας της νέας εποχής
Τα πρώτα προϊόντα που θα απευθύνονται σε ανθρώπους και θα έχουν ως βάση τους τα... έντομα,  θα είναι διαθέσιμα στα ράφια πολλών σουπερμάρκετ της Ελβετίας από την ερχόμενη εβδομάδα, μετά την αναθεώρηση της νομοθεσίας που αφορά τα τρόφιμα. 
Αποτέλεσμα εικόνας για μπέργκερ εντόμων
Πρόκειται για ένα μπέργκερ εντόμων που περιέχει σκουλήκια των αλεύρων, ρύζι, λαχανικά και μπαχαρικά, αλλά και για ζυμαρικά εντόμων, και πάλι με βάση τα σκουλήκια του αλευριού....
 Τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμα από τα καταστήματα της αλυσίδας Coop από την 21η Αυγούστου, σύμφωνα με μια ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα ο όμιλος αυτός.  
Σχετική εικόνα
Όπως εξήγησε μια εκπρόσωπος της Ομοσπονδιακής υπηρεσίας διατροφικής ασφάλειας η Ελβετία είναι η πρώτη χώρα στην Ευρώπη που επιτρέπει την κατανάλωση εντόμων.  
Σχετική εικόνα
Η ελβετική νομοθεσία επιτρέπει από την 1η Μαΐου την κατανάλωση τριών ειδών εντόμων: γρύλων, ακρίδων και σκουληκιών του αλευριού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive