Τρίτη 15 Αυγούστου 2017

Συνέλαβαν 63χρονο που θα έκαιγε την Πάρνηθα! - Βρέθηκε εμπρηστικός μηχανισμών στη Σάμο! ΦΩΤΟ

Συνέλαβαν 63χρονο που θα έκαιγε την Πάρνηθα!
Στη σύλληψη υπόπτου για εμπρησμούς προχώρησαν οι αρχές! Τον πρόλαβαν πριν κάψει την Πάρνηθα, ενώ θεωρείται ύποπτος για άλλες πυρκαγιές στην περιοχή!  Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Πυροσβεστικού Σώματος, ο προσαχθείς είναι ελληνικής υπηκοότητας, 63 χρόνων και εντοπίστηκε από αστυνομικούς που έκαναν περιπολία. Στην κατοχή του, βρέθηκαν...
στουπιά, κεριά, αναπτήρες κ.ά., και δεν μπορούσε να δικαιολογήσει γιατί τα είχε μαζί του!  Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, ο ύποπτος εντοπίστηκε σήμερα το πρωί με το αυτοκίνητό του στην περιοχή της Πάρνηθας. Υστέρα από έρευνα που ακολούθησε βρέθηκαν στην κατοχή του πολλά υλικά ικανά να προκαλέσουν πυρκαγιά. Εξετάζεται τόσο για την παρουσία του στην Πάρνηθα σήμερα καθώς και για πυρκαγιές στην περιοχή που εκδηλώθηκαν προηγούμενα έτη.  
Στα ίχνη των εμπρηστών οι Αρχές – Βρέθηκε εμπρηστικός μηχανισμών στη Σάμο!  
Εμπρηστικός μηχανισμός κοντά σε δάσος στη Σάμο
Στο στόχαστρο των εμπρηστών φαίνεται πως έχει μπει και η Σάμος! Κάτοικος της περιοχής, βρήκε αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό, ο οποίος μάλιστα είχε ενεργοποιηθεί κατά το ήμισυ, στην περιοχή Κέδρος στην Σάμο.  Ο μηχανισμός ανακαλύφθηκε το μεσημέρι και  άμεσα ενημερώθηκαν οι αρμόδιες Αρχές. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, ο μηχανισμός αποτελείτο από εντομοαπωθητικό (φιδάκι) με σπίρτα συνδεδεμένα με σχοινί και ήταν τοποθετημένος σε πρανές δρόμου πλησίον δασικής έκτασης. Στην περιοχή έφτασαν αμέσως αξιωματικοί της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που συνέλλεξαν τον μηχανισμό για περεταίρω έρευνα και αξιολόγηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive