Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ. Σπίρτζης και ΣΥΡΙΖΑ καλούν σε απολογία τον Σεισμολόγο κ. Άκη Τσελέντη για το ... σεισμό στη Λέσβο. ΔΥΝΑΜΙΚΗ απάντηση Τσελέντη.ΔΕΙΤΕ

tselentis2_522_355
Κλήση σε απολογία έλαβε ο Πατρινός Σεισμολόγος και διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών Άκης Τσελέντης, για τις δηλώσεις που έκανε μετά τον σεισμό .... της Λέσβου....
Ο διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, φτάνοντας στο Νέο Δελχί της Ινδίας, έγραψε στο facebook τα εξής, κάνοντας επίθεση στην κυβέρνηση:
ΣΗΜ. Αγαπητέ και σεβαστέ καθ όλα επιστήμονα κ. Τσελέντη, δώστε λίγη προσοχή στην ορθογραφία των κειμένων σας, Γνωστό είναι οτι πάνω στη βιασύνη κάνουμε όλοι λάθη. Η δεύτερη ανάγνωση πριν την ανάρτηση είναι απαραίτητη για να μην υπάρχει λαβή για σχόλια. Τα σέβη μας και την άπειρη εκτίμησή μας.
Υ.Γ. Συγγνώμη για τις παρατηρήσεις μας, αλλά απο αγάπη προέρχονται

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive