Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017

Σύντομα και στη χώρα μας: Δείτε πως η αριστερόστροφη Νέα Τάξη κατάντησε τη Βενεζουέλα. ΒΙΝΤΕΟ

Σύντομα και στη χώρα μας: Δείτε πως η αριστερόστροφη Νέα Τάξη κατάντησε τη Βενεζουέλα
«Πρώτη φορά Αριστερά»  ζητωκραύγαζαν κι εκεί και έπεισαν έναν ολόκληρο σχεδόν ελληνικό λαό να τους δώσει την ψήφο τους. Τώρα όμως βλέπουμε όλοι στην πράξη τα καταστροφικά αποτελέσματα της κομμουνιστικής ιδεολογίας....
Πάρτε παράδειγμα την Βενεζουέλα του Μαδούρο και σκεφτείτε τι επακολουθεί στη χώρα μας, όταν μάλιστα ο ίδιος ο Πρωθυπουργός μας,  δίνει συγχαρητήρια στον πρόεδρο της Βενεζουέλας, επισκέπτεται την Κούβα και επικροτεί την υποδούλωση στο κράτος με μισθούς πείνας και ανθρώπους εγκλωβισμένους σε μια φορολογική «φυλακή».  

1 σχόλιο:

  1. Αυτή είναι η περίφημη αριστερά. Το αξιοπερίεργο είναι, πως υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν στο απάνθρωπο αυτό καθεστώς, είτε γιατί απολαμβάνουν συμπεριφορές ημετέρων -και είναι λίγοι αυτοί-, είτε....η επιστήμη της ψυχιατρικής, οφείλει έτι περισσότερο να μελετήσει τις ομάδες αυτών των ανθρώπων, προκειμένου να αποφανθεί σε ένα βέβαιο ιατρικό πόρισμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive