Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

Γύφτοι έστησαν τα τσαντίρια τους στο προαύλιο του Γενικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου στο Ηράκλειο! ΦΩΤΟ

Τσαντίρι στο προαύλιο του Γενικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου στο Ηράκλειο!
Ομάδα γύφτων έχει καταλάβει χώρο εντός του πάρκινγκ του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ) ακριβώς δίπλα από παιδικό σταθμό , για 8η ημέρα.
Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι γύφτοι μαγειρεύουν και κοιμούνται στο συγκεκριμένο χώρο...

Πληροφορίες αναφέρουν πως την περασμένη Παρασκευή άτομο επιτέθηκε λεκτικά σε μητέρα που πήγε να παραλάβει το παιδί της από τον παιδικό ενώ το συμβάν καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας του νοσοκομείου.
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως το ίδιο βράδυ εισέβαλαν μέσα στο χώρο του παιδικού (ενώ φιλοξενούνταν ακόμη νήπια) και ενόχλησαν τη νηπιαγωγό,  η οποία απευθύνθηκε αμέσως στην αστυνομία.
Οι φύλακες της πύλης δείχνουν ανοχή παρά τις διαμαρτυρίες των γονέων για την ασφάλεια των παιδιών τους . Φύλακας, μάλιστα,  του ΠΑΓΝΗ λέγεται ότι απάντησε σε διαμαρτυρία μητέρας: «Τι σας ενοχλούν κυρία μου; Έχουν πάει φαντάροι. Αν συμβεί κάτι στα παιδιά τότε το ξαναβλέπουμε».
Ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ, όπως και το αστυνομικό τμήμα του Αγ. Μύρωνα είναι ενημερωμένοι, ωστόσο περιορίζονται σε λεκτικές συστάσεις., επισήμανε ότι οι χώροι του ΠΑΓΝΗ διαρκώς επιτηρούνται και ελέγχονται.
Σε σχετική ανακοίνωση ο κ. Γ. Τασσόπουλος, διοικητής του ΠΑΓΝΗ,επισημαίνει:
«Οι εν λόγω συμπολίτες μας προσήλθαν στο χώρο του νοσοκομείου και συγκεντρώθηκαν επειδή είχαν δικούς τους συγγενείς νοσηλευόμενους, φαινόμενο που γενικά παρατηρείται. Ήδη ολοκληρώνεται η αποχώρησή τους από το χώρο του νοσοκομείου.
Οι χώροι του νοσοκομείου συνεχώς επιτηρούνται και ελέγχονται και δεν επιτρέπεται σε κανέναν να κατασκηνώσει ή να παραμείνει στους χώρους του χωρίς λόγο, όπως έγινε και για τους ανωτέρω από την πρώτη στιγμή και αυτό ισχύει για όλους τους πολίτες. Σε κάθε περίπτωση ενημερώνονται οι αρμόδιες αρχές».
45457

Κατη

2 σχόλια:

  1. Μας ετοιμάζουν τους ΛΑΘΡΟΓΥΦΤΟΥΣ ώστε να γίνουν ΙΣΟΤΙΜΟΙ κάτοικοι της πονεμένης μας ΕΛΛΑΔΑΣ στο ΨΕΥΤΟΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΝΤΠ που ετοιμάζουν.ΑΙΣΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θΈΛΟΥΝ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΓΥΦΤΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive