Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

Χειροπέδες στον διάσημο τραγουδιστή. Συνέλαβαν στη Ρόδο τον τραγουδιστή Γιώργο Δασκαλάκη

Ο τραγουδιστής συνελήφθη για παράνομη οπλοφορία έξω από το σπίτι της εν διαστάσει συζύγου του στη Ρόδο. Αντιμέτωπος με τον νόμο βρίσκεται ο Γιώργος Δασκαλάκης, ο οποίος το βράδυ της Κυριακής συνελήφθη για παράνομη οπλοφορία έξω από το σπίτι της εν διαστάσει συζύγου του στη Ρόδο. Σύμφωνα με πληροφορίες...
ο γνωστός τραγουδιστής φέρεται ότι προκάλεσε επεισόδιο εξαιτίας των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζει με τη μητέρα των παιδιών του, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο Αυτόφωρο.
Οι ίδιες πηγές μάλιστα αναφέρουν ότι ο καλλιτέχνης αρχικά συνελήφθη από έναν λιμενικό, που τον ακινητοποίησε, και κατόπιν τον ανέλαβαν οι αστυνομικοί, οι οποίοι βρήκαν πάνω του ένα περίστροφο και 15 σφαίρες, το οποίο κατείχε παράνομα.

Ο ίδιος στην κατάθεσή του δήλωσε ότι δεν είχε καμία πρόθεση να απειλήσει την πρώην σύζυγό του και ανέφερε πως κατείχε το όπλο παράνομα, επειδή δεχόταν απειλές και είχε πέσει θύμα κλοπής στο παρελθόν.

«Το είχα για προσωπική ασφάλειά μου. Πήγα απλά να δω τα παιδάκια μου. Δεν τα είχα δει εκείνη την ημέρα. Οτι είχα ένα παράνομο όπλο πάνω μου, ναι. Οχι, όμως, στο χέρι μου - μέσα στην τσάντα μου!» υποστήριξε ο τραγουδιστής και πρόσθεσε:
«Πέρασα το Αυτόφωρο και θα δικαστώ - δεν ντρέπομαι να το πω. Διατηρώ μαγαζί στην παραλία και φεύγω νυχτερινές ώρες, κουβαλώντας χρήματα». Ο 42χρονος με εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος και ορίστηκε τακτική δικάσιμος για τον Ιανουάριο του 2018.
Επιστροφή
Ο Ροδίτης λαϊκός ερμηνευτής, που τα τελευταία χρόνια έκανε ολόκληρη την Ελλάδα να χορεύει με τις επιτυχίες του, στα τέλη Ιανουαρίου αποφάσισε να εγκαταλείψει την καριέρα του και να γυρίσει στο νησί.
Το καρδιακό επεισόδιο που απείλησε τη ζωή του στα τέλη του 2016 τον ώθησε να παρατήσει όχι μόνο το τραγούδι, αλλά και μια σειρά επιχειρήσεων σε Ελλάδα και εξωτερικό, τις οποίες «έτρεχε» μόνος του.

«Οι γιατροί μού συνέστησαν να αλλάξω τρόπο ζωής τώρα, και αυτό κάνω. Το χρωστάω σ' εμένα, στα παιδιά μου Γιάννη και Τσαμπίκα, στη σύζυγό μου Φωτεινή και σε όλους εκείνους που αγαπώ. Δεν ήταν εύκολη απόφαση» είχε δηλώσει τότε στην «Espresso» ο Γιώργος Δασκαλάκης.
Ο λαϊκός τραγουδιστής των μεγάλων επιτυχιών «Τι τραβάω», «Εγινε το αντίθετο», «Μέτρα» δεν έμεινε στη Ρόδο με τα χέρια σταυρωμένα.

Με συνεταίρο τον κουμπάρο του, άνοιξαν ένα μεζεδοπωλείο σε παραλιακή περιοχή της Ρόδου και επένδυσαν χρήμα, χρόνο και μεράκι. Κανείς, όμως, δεν γνώριζε ότι αντιμετώπιζε οικογενειακά προβλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive