Σάββατο 24 Ιουνίου 2017

ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΟΝΙΜΟ ΤΖΑΜΙ Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΑΛΛΑ… ΚΑΙ ΣΤΗΝ… ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!! Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης


Όχι μόνο δεν πτοήθηκαν οι Τούρκοι από τις ελληνικές και διεθνείς διαμαρτυρίες για την μουσουλμανική προσευχή στην Αγία Σοφία, αλλά τώρα προαναγγέλλουν και καθημερινή μόνιμη πλέον μουσουλμανική τελετή μέσα στον ιερό ναό της Χριστιανοσύνης. Έτσι, μετά τις… τουρκικές συμβουλές προς την Ελλάδα να γίνει σύγχρονο και δημοκρατικό κράτος...
και να καταλάβει το… νόημα του διαθρησκευτικού διαλόγου, (!!!), τώρα προαναγγέλλουν και μόνιμη μουσουλμανική καθημερινή τελετή μέσα στον ναό της Αγίας Σοφίας με τις ευλογιές φυσικά του ίδιου του Ερντογάν.


Όπως δήλωσε σήμερα ο αρχηγός του εθνικιστικού κόμματος, BBP, που συνεργάζεται με τον Ερντογάν, o Mustafa Destici, θα πρέπει όλοι να το καταλάβουν ότι η Αγία Σοφία είναι τζαμί και πολύ σύντομα θα γίνει και τυπικά μόνιμα μουσουλμανικό τέμενος όπως ήταν και παλαιοτέρα.
Δεν παρέλειψε όμως να κατηγορήσει και την Ελλάδα ότι μετά την… «κατάληψη» της Θεσσαλονίκης και της δυτικής Θράκης καταπίεσε τους μουσουλμάνους και κατεδάφισε μια σειρά μουσουλμανικών τζαμιών που θα πρέπει να… αναγερθούν ξανά.
ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΟΝΙΜΟ ΤΖΑΜΙ Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΑΛΛΑ… ΚΑΙ ΣΤΗΝ… ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!! - Εικόνα2
Μάλιστα!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος www.nikosxeiladakis.gr

2 σχόλια:

  1. Οι Τούρκοι έχουν σοβαρό κράτος όχι σαν το δικό μας Τσιπριστάν. Εμείς αυτό που τους δείχνουμε ότι μπορούμε να κάνουμε είναι με την παρέλαση των πούστηδων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΖΑΜΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ 2017;

    https://ethnikismos.net/2017/06/24/%ce%b1%ce%bb%ce%b7%ce%b8%ce%b5%ce%b9%ce%b1-%cf%80%ce%bf%cf%85-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b1%ce%b4%ce%b1-%ce%b8%ce%b1-%ce%b3%ce%b9%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%bf-%ce%b4%ce%b5%cf%85/

    ''...συνεπής στις δεσμεύσεις της για την ισλαμοποίηση της χώρας, που έχει δώσει στον Ερντογάν Πασά, στους παγκόσμιους σατανάδες (ΗΠΑ) και στον μπάρμπα-Σόρος!Έτσι, μετά από την ολοκλήρωση του τζαμιού των Αθηνών (που είναι θέμα ημερών- βάζει πλώρη για δεύτερο τζαμί, αυτή τη φορά στην Θεσσαλονίκη. Χώρος έχει βρεθεί (ας είναι καλά ο Αλί Μπουτάρογλου…), συναίνεση του… συνταγματικού τόξου υπάρχει (κι ας κάνουν πως δε θέλουν οι ψεκασμένοι, για λόγους ψηφοθηρικούς…), τα σχέδια είναι έτοιμα και -σύμφωνα με πληροφορίες- η υλοποίηση του έργου αναμένεται να ολοκληρωθεί τάχιστα, ακόμα και εντός του τρέχοντος έτους! Κι έπειτα, έχουν σκοπό την… αποκέντρωση των τζαμιών στις πρωτεύουσες των επαρχιών που συγκεντρώνουν μεγάλους αριθμούς μουσουλμάνων λαθρομεταναστών.''

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive