Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

ΓΕΡΗ ΜΠΑΖΑ. Γαλλία: 11 Ελληνες συνελήφθησαν σε «απόβαση» με 1,5 τόνο κοκαΐνης!

Αποτέλεσμα εικόνας για Γαλλία: 11 Ελληνες συνελήφθησαν σε «απόβαση» με 1,5 τόνο κοκαΐνης!
Περισσότεροι από ενάμιση τόνοι κοκαΐνης κατασχέθηκαν χθες το απόγευμα σε παραλία νοτιοδυτικά της Γαλλίας και 12 άτομα συνελήφθησαν, εκ των οποίων οι 11 Ελληνες, όπως ανακοίνωσαν σήμερα οι γαλλικές αρχές.
H σύλληψη έγινε...
καθώς οι αρχές κλήθηκαν σε επιχείρηση διάσωσης στη θάλασσα.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της έρευνας οι επτά Ελληνες που βρίσκονταν στο φουσκωτό στην παραλία Mimizan, που βρίσκεται στην τοποθεσία Landes, όταν εντοπίστηκαν ενώ προσπαθούσαν να φέρουν στην ακτή δέματα κοκαΐνης, άρχισαν να τα ρίχνουν στην θάλασσα!  Τα δέματα της κοκαΐνης πρέπει να τα είχαν παραλάβει από φορτηγό στα ανοικτά των γαλλικών ακτών και τα μετέφεραν σε άλλο σκάφος ή σε φορτηγά που τους περίμεναν! Το σχέδιο το χάλασε η κακοκαιρία, αφού κάποιος από αυτούς μέσα από το φουσκωτό ενημέρωσε το γαλλικό κέντρο έρευνας και διάσωσης ότι κινδύνευαν.
Συνολικά, οι συλλήψεις έγιναν όχι μόνο στην ακτή «αλλά και σε άλλα μέρη γύρω από το Mimizan», σύμφωνα με πληροφορημένες πηγές κοντά στις Αρχές. Οι συλληφθέντες έχουν τεθεί υπό κράτηση. 
Οι γαλλικές αρχές κατέσχεσαν περισσότερο από 1,5 τόνο κοκαΐνης που πέταξαν στην θάλασσα οι Ελληνες!
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γαλλικές αρχές έχουν στείλει στις ελληνικές 11 ονόματα Ελλήνων πολιτών. Με βάση τις ίδιες πληροφορίες όπως φαίνεται τα ονόματα αυτά δεν έχουν απασχολήσει μέχρι τώρα τις ελληνικές αρχές και τη ελληνική δικαιοσύνη.

1 σχόλιο:

  1. δειτε λιγο και αυτο:


    ''Ωστόσο υπάρχει έντονη «υποψία» διασύνδεσης των οκτώ Ελλήνων που συνελήφθησαν στη Γαλλία για μεταφορά περίπου 2 τόνων κοκαΐνης, με την εξάρθρωση κυκλώματος που προωθούσε αεροπορικών παράτυπους μετανάστες στην Ιταλία, μέσω της αερολέσχης Μεσολογγίου, ερευνούν οι ελληνικές Αρχές.
    Τότε υπήρχαν πληροφορίες για από αέρος μεταφορές κοκαΐνης μεταξύ Ιταλίας και Ελλάδας και είχαν συλλάβει έξι άτομα, ...και δύο Ιρακινούς, τη στιγμή που επιβίβαζαν σε αεροσκάφος με προορισμό -πιθανόν το Λέτσε- επτά παράτυπους μετανάστες.

    Χθες, οι διωκτικές αρχές της Γαλλίας διαβίβασαν στις Ελληνικές Αρχές καθώς επίσης και τις συναρμόδιες υπηρεσίες του Λιμενικού και τουΣΔΟΕ τα ονόματα των συλληφθέντων προκειμένου να συλλέξουν πληροφορίες για το ποινικό παρελθόν τους. Σ’ αυτούς, συγκαταλέγονται νεαρά κυρίως άτομα ενώ, ο ένας από τους συλληφθέντες εμφανίζεται να είναι κάτοχος ελληνικού διαβατηρίου μολονότι έχει αραβικό όνομα και φέρεται να έχει γεννηθεί στη Βαγδάτη. Σύμφωνα με την πρώτη έρευνα κανείς από τους συλληφθέντες δεν έχει στο παρελθόν απασχολήσει τις διωκτικές αρχές της χώρας.
    Ο νεαρός που φέρεται να κατάγεται από το Ιράκ, πριν από ένα περίπου χρόνο είχε κάνει ταξίδι στην Ελλάδα, και δεν αποκλείεται αυτή η επίσκεψή του να σχετίζεται με την μεταφορά των 2 τόνων κοκαΐνης στη Γαλλία. ''

    · → για να καταλαβετε ποσες ιθαγενειες εχουν δωσει χωρις να το εχουμε συνειδητοποιησει,θα παιρνονται αποφασεις και θα τριβουμε τα ματια μας και θα αναρωτιομαστε πως;αλλα θα ειναι ηδη πολυ αργα,φανταστειτε τι γινεται μπουκαρε παρανομα στην χωρα και ως ευχαριστω του χαρισαν την ελληνικη ιθαγενεια αυτου του επικινδυνου ανθρωπου,αυτη η χωρα οδευει προς διαλυση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive