Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

Κωνσταντινούπολη: Πέντε φίλαθλοι του Ολυμπιακού τραυματίες. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για οπαδοί της Μπεσίκτας επιτέθηκαν σε φιλάθλους του Ολυμπιακού
Πριν το Final 4. Πέντε οπαδοί του Ολυμπιακού έχουν τραυματισθεί σε επεισόδια που έγιναν πριν τον αγώνα του Ολυμπιακού με την ΤΣΣΚΑ στην Κωνσταντινούπολη.  Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οπαδοί της Μπεσίκτας επιτέθηκαν σε φιλάθλους του Ολυμπιακού...
σε κεντρικό δρόμο της πλατείας Ταξίμ, και μαχαίρωσαν έναν στο πόδι, ενώ χτύπησαν άλλον έναν στο πρόσωπο. 
Αποτέλεσμα εικόνας για οπαδοί της Μπεσίκτας επιτέθηκαν σε φιλάθλους του Ολυμπιακού
Οι οπαδοί της Μπεσίκτας είχαν επάνω τους λάμες, μαχαίρια και πέτρες. Οι δύο τραυματίες -οι οποίοι δεν διατρέχουν κίνδυνο- διακομίστηκαν σε νοσοκομείο της πόλης.


Οι Τούρκοι ανέβασαν φωτογραφίες των... επιτιθέμενων!
Λίγη ώρα μετά την επίθεση «ανέβηκαν» σε δύο διαφορετικούς λογαριασμούς στο twitter φωτογραφίες από το γκρουπ των «οπαδών» που επιτέθηκαν στους φίλους του Ολυμπιακού.
Η πρώτη εμφανίστηκε σε λογαριασμό με το όνομα Fener Fanatics, όπου υπάρχει υβριστικό σχόλιο για τους οπαδούς του Ολυμπιακού κι απεικονίζονται περίπου 50 άτομα με τα πρόσωπα τους να έχουν καλυφθεί από «μωσαϊκό» και κάποιοι εξ αυτών να κραδαίνουν ρόπαλα και λοστούς.
Η δεύτερη εμφανίστηκε σε λογαριασμό με το όνομα Tribunsel, όπου όπως αναφέρει στην λεζάντα διακρίνονται οι.. επιτιθέμενοι οπαδοί της Φενέρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive