Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ!!! Lidl, BMW όλες στο «ΣΚΑΜΝΙ»! Τι κρύβουν οι Γερμανοί…

marken-626x352
Η αποκάλυψη που θα σας κάνουμε έχει προκαλέσει σεισμό όχι μόνο στην Ευρώπη αλλά σε όλο τον Πλανήτη. Αξίζει να τονιστεί πως στην Ελλάδα δεν παρουσιάστηκε σε κανένα συστημικό Μέσο Ενημέρωσης καθώς πλήττει το προφίλ των φίλων μας των Γερμανών. Η είδηση σε μία πρόταση είναι πως οι απόγονοι του Γκέμπελς, του γνωστού ΝΑΖΙ είναι κάτοχοι...
των Lidl αλλά και της BMW και της αλυσίδας σούπερ μάρκετ ALDI.
Το 1931 ο Joseph Goebbels (Γκέμπελς) παντρεύτηκε τη Magda Quandt (Μάγδα Κβάντ) η οποία δύο χρόνια πριν είχε πάρει διαζύγιο από τον ον Günther Quandt (Γκάνθερ Κβαντ) έναν γερμανό βιομήχανο με τον οποίο απέκτησε τον πρώτο της γιο τον Harald (Χάραλντ).
Ο Χάραλντ μεγάλωσε με τον Γκέμπελς ως αν να ήταν ο βιολογικός του πατέρας. Μάλιστα ποτίστηκε τόσο από την ιδεολογία των ΝΑΖΙ που δραστηριοποιήθηκε στην Luftwaffe μέχρι το 1944 όταν τραυματίστηκε και αιχμαλωτίστηκε από τους συμμάχους στην Ιταλία.
Η οικογένεια Γκέμπελς. Με τη στολή ο Χάραλντ.
Μετά την αυτοκτονία του ζεύγους Γκέμπελς ο Harald ο μόνος απόγονος της οικογένειας κληρονόμησε από την οικογένεια Quandt με τον ετεροθαλή αδερφό του Herbert μία τεράστια περιουσία που είχε δημιουργηθεί από το Γκάνθερ χάρις την παραγωγή πυραύλων για το ναζιστικό καθεστώς.
Τα δύο ετεροθαλή αδέλφια τη δεκαετία του ΄60 εξαγόρασαν την ΒΜW την οποία και διέσωσαν από τη σίγουρη καταστροφή. Με τα χρήματα που κέρδισαν από την αυτοκινητοβιομηχανία και μέσω αγοραπωλησίας μετοχών σε άλλες εταιρείες σήμερα, το 2016 κατέχουν το 46,7% της BMW και έχουν γίνει η πλουσιότερη οικογένεια της Γερμανίας. Μάλιστα λέγεται πως μέσω θυγατρικών εταιρειών έχουν και ποσοστά στις εταιρείες Lidl και Aldi (όχι πλειοψηφικό ποσοστό).
Ακόμα και σήμερα τα αδέλφια των ΝΑΖΙ έχουν την κυριαρχία της Ευρώπης. Η περιουσία της οικογένειας αποτιμάται στα 24,5 δις αγγλικές λίρες.
Εδώ βλέπετε τη Τζοάννα και τον Στέφαν Κβαντ, ορισμένοι εκ των σημερινών απογόνων.
Στην Ελλάδα η είδηση παίχτηκε με διάφορους τρόπους. Η οικογένεια Κβαντ δεν είναι η ιδρύτρια των Lidl. H οικογένεια Κβαντ έχει ποσοστό μέσω θυγατρικών εταιρειών. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων.
Η έρευνα μας ξεκίνησε με πρώτες πηγές το περιοδικό «Manager» τη Γερμανίας και την εφημερίδα «Times» του Λονδίνου.

1 σχόλιο:

  1. Οποίο σκάνδαλο και αν πιάσεις, οι αδιάφθοροι Γερμανοί είναι από πίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive