Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

Τελευταίο «δρομολόγιο» για το επιβατηγό πλοίο «Παναγία Τήνου». Εκδόθηκαν τα απαραίτητα έγγραφα για την απομάκρυνσή του και τη διάλυσή του στην ... ΤΟΥΡΚΙΑ

Τελευταίο «δρομολόγιο» για το επιβατηγό πλοίο «Παναγία Τήνου»

Σε διαλυτήριο στην Τουρκία, με τη βοήθεια ρυμουλκού, αναμένεται να οδηγηθεί αύριο στις 8:00, από το λιμάνι του Πειραιά, το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Παναγία Τήνου» πρώην «Άγ.Γεώργιος», καθώς οι εργασίες... ναυαγιαίρεσης από την αρμόδια εταιρεία, που διήρκησαν περίπου τρεις μήνες, ολοκληρώθηκαν, ενώ ήδη εκδόθηκαν τα απαραίτητα έγγραφα για την απομάκρυνσή του.

Το πλοίο βρίσκονταν ημιβυθισμένο στο λιμάνι του Πειραιά για αρκετό χρονικό διάστημα, καθώς στις 26 Απτιλίου 2016 είχε παρουσιάσει εισροή υδάτων υπό αδιευκρίνιστη αιτία, παίρνοντας δεξιά κλίση 40 μοιρών.
Το πλοίο, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, είχε κατασχεθεί για οφειλές από το ΝΑΤ, ενώ τη διαχείριση του ναυαγίου είχε αναλάβει ο ΟΛΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive