Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

Aπό «κλαρίνο» σε «κλαρίνο» πάμε… Μετά την Αχτσιόγλου και τη Νοτοπούλου, η Ηρώ Ζαβογιάννη: Η 33χρονη που ανέλαβε θέση-κλειδί στην κυβέρνηση! Τι άλλο θα δούμε ακόμη;;; (φωτο)

zavogianni708
Ακόμη μία νεαρά κυρία του ΣΥΡΙΖΑ πήρε θέση-κλειδί στην κυβέρνηση. Ο Γιάννης Δραγασάκης αναβάθμισε μετακλητή υπάλληλο που υπηρετούσε στο πολιτικό του γραφείο σε θέση διευθύντριας του Πολιτικού Γραφείου του αντιπροέδρου της κυβέρνησης. Η Ηρώ Ζαβογιάννη...
η οποία από τον Νοέμβριο του 2015 παρείχε τις υπηρεσίες της στην αντιπροεδρία της κυβέρνησης, θα αναλάβει πλέον το απαιτητικό έργο της διεύθυνσης του γραφείου του αντιπροέδρου.
Πρόκειται για την τρίτη γυναίκα νεαρής ηλικίας που αξιοποιείται σε καίρια θέση στην κυβέρνηση Τσίπρα, μετά την Εφη Αχτσιόγλου, που τοποθετήθηκε υπουργός Εργασίας (από επιστημονική σύμβουλος του Γ. Κατρούγκαλου), και την Κατερίνα Νοτοπούλου, που ανέλαβε το πρωθυπουργικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη.
Η κυρία Ζαβογιάννη, 33 ετών, γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Αμφιλοχία, ενώ στη συνέχεια πραγματοποίησε τις σπουδές της στην Αθήνα και την Αγγλία.
Υπήρξε υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με τον ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες εκλογές και ήταν επιστημονικός συνεργάτης του βουλευτή Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλη Κυριακάκη.
Η κυρία Ζαβογιάννη μπορεί κάλλιστα να καυχιέται ότι είναι η συνεργάτιδα κυβερνητικού αξιωματούχου με τα περισσότερα… μεταπτυχιακά. Τρία παρακαλώ. Περισσότερα απ’ αυτά της κυρίας Αχτσιόγλου. Εκτός από το πτυχίο που διαθέτει από το Πολιτικό της Νομικής Αθηνών, διαθέτει μεταπτυχιακό στα «Ανθρώπινα Δικαιώματα» από το Πανεπιστήμιο του Κέντ, μεταπτυχιακό στην «Πολιτική Επιστήμη και Κοινωνιολογία» από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και μεταπτυχιακό στη «Διεθνή Ιατρική: Διαχείριση Κρίσεων Υγείας» από το ίδιο πανεπιστημιακό ίδρυμα.   makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive