Σάββατο 25 Μαΐου 2013

ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΛΕΗΛΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΚΙΜΟΥΛΗ

        Υπάρχουν πολλοί λόγοι, και ποτέ δεν βρίσκεται από πίσω ένα άτομο , αλλά μια μεγάλη δύναμη με επεκτατικές ορέξεις. Έτσι  έγινε σε πολλές χώρες στο παρελθόν κα έτσι γίνεται αυτή την περίοδο στην Ελλάδα. 
        Όταν σχεδιαζόταν η νομισματική ένωση, και για να τύχει καλής αποδοχής το ΕΥΡΩ, φρόντισαν να επιτεθούν στο χρηματοπιστωτικό σύστημα της Ελλάδας, και αφού περάσαμε μέσα από μια σειρά σκανδαλών με μεγαλύτερο, το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου, ήταν ώριμη η εποχή για την Ελλάδα «λόγο κρίσης» να κάνει την προσαρμογή. Ο λαός δέχτηκε την σωτηρία του νέου «Ευρωπαϊκού» νομίσματος, και μέσα από μια γιορταστική ατμόσφαιρα την επόμενη μέρα που ξημέρωσε βρέθηκε αντιμέτωπος με μια πρωτοφανή ανατίμηση των καταναλωτικών αγαθών ( πχ. ½ κιλό ψωμί στοίχιζε 100 Δραχμές, και την επόμενη μέρα 0,50 €, δηλαδή 170,17 Δραχμές )...

χωρίς να ανατιμηθούν ανάλογα οι μισθοί. Τα υπόλοιπα είναι λίγο πολύ γνωστά σε όλους μας, οι Τράπεζες άνοιξαν τα ταμεία τους για τους καταναλωτές (τους κυνηγούσαν μάλιστα, με δάνεια, εορτο-δάνεια, διακο-ποδάνεια, κάρτες, μετρητά  κλπ), από την εκμετάλλευση των οποίων έβγαλαν  πάρα πολλά χρήματα στην πλάτη του Έλληνα πολίτη. 
        Και πάλι όμως ήταν ένα σύστημα που φαινομενικά,  λειτουργούσε, το μεγαλύτερο μερίδιο των Ελλήνων μπορούσε να ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις του. Και λέω φαινομενικά, γιατί ενώ ο Έλληνας τα «κουτσοβόλευε», το Κράτος χρωστούσε κάθε χρόνο και περισσότερα, κάτι που οφειλόταν στις υπερβολικές και αλόγιστες δαπάνες, τις ατέλειωτες προσλήψεις στο  Δημόσιο, την διαφθορά και τα σκάνδαλα,  και βέβαια την κατάχρηση και τον στοχευόμενο  βιασμό της Ελλάδας από τις Ευρωπαϊκές δυνάμεις . Τελικό αποτέλεσμα, το εξωτερικό χρέος να μην είναι πλέον βιώσιμο για το Κράτος. 
Φτάσαμε η χώρα μας να χάνει σήμερα 3-8 μελλοντικές γενιές, την ανεξαρτησία της , την εδαφική της κυριαρχία, τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της, λόγο απροσδιόριστου χρέους, που δημιουργήθηκε  από αυτές τις μεγάλες δυνάμεις, σε συνεργασία με ασυνήθιστα υπάκουες, ελληνικές κυβερνήσεις και ξεδιάντροπους επιχειρηματίες. 
          Η υπόθεση της λεηλασίας της Ελλάδας είναι κάτι που είχε στο μυαλό της η ελίτ από τα μέσα του 1970. Ο Χένρυ Κίσινγκερ, πρώην Γραμματέας του Αμερικάνικου κράτους και ένας από τους 10 πιο ισχυρούς άνδρες του κόσμου σήμερα, εξέφρασε στο Κογκρέσο των ΗΠΑ, τον Σεπτέμβριο του 1974, τα εξής λόγια: "Οι Έλληνες είναι αναρχικοί και δύσκολα να ελεγχθούν. Ως εκ τούτου, πρέπει να χτυπήσουμε βαθιά μέσα στις πολιτισμικές τους ρίζες, ίσως τότε μπορούμε να τους αναγκάσουμε να συμβιβαστούν. Εννοώ, φυσικά, να χτυπήσουμε την γλώσσα τους, την θρησκεία τους, τα πολιτισμικά και ιστορικά αποθέματα, έτσι ώστε να μπορέσουμε  να εξουδετερώσουμε την ικανότητά τους να αναπτύξουν  οι ίδιοι  την ικανότητά τους να πολεμήσουν και να κερδίσουν – το οποίο θα προκαλέσει την άρση τους ως εμπόδιο ζωτικής σημασίας για τα στρατηγικά σχέδιά μας στα Βαλκάνια, τη Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή. " 

Γιατί θέλουν τόσο πολύ να κυριαρχήσουν στην Ελλάδα ? 
1) Η Στρατηγική Γεωγραφική θέση, ήταν από της ιδρύσεως του Ελληνικού κράτους, βασικός λόγος για την κατάκτηση ή τον έλεγχο της από τις μεγάλες δυνάμεις. Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα στον κόσμο που έχει σύνορα σε τρεις ηπείρους από τις οποίες έχει επηρεαστεί και έχει επηρεάσει, έχει εμπορικές συναλλαγές με αυτές, και κατέχει τη θέση του  πολιτιστικού και φιλοσοφικού κέντρου για αυτές. Εκτός από αυτό η θέση της είναι το φυσικό σύνορο για τις μεγάλες δυνάμεις, για την Μέση Ανατολή, τα Βαλκάνια και την Ανατολική Μεσόγειο. Οι μεγάλες δυνάμεις θέλουν να έχουν μια υπάκουη χώρα στην υπηρεσία τους που μπορεί να αποτελέσει μια αποθήκη όπλων κοντά σε περιοχές που είναι επιρρεπείς σε κρίσεις. 
2) Οι διεφθαρμένοι ολιγάρχες της Ελλάδας, έχουν στη διάθεσή τους αυξημένες εξουσίες και μπορούν να επεμβαίνουν στις υποθέσεις της ελληνική κοινωνίας. Αρωγοί σε αυτή  την προσπάθεια είναι οι μεγιστάνες των ΜΜΕ, πολιτικοί, επιχειρηματίες, καλοί καταλύτες για την υλοποίηση της επίθεσης στην ελληνική κοινωνία, βοηθώντας να εξαπλωθεί η διαφθορά, η διαίρεση και η αδικία. 
3) Τα τεράστια αποθέματα των φυσικών πόρων, τα οποία, έως την υπογραφή των Μνημονίων με την ΕΕ/ΔΝΤ/ΕΚΤ «δεν υπήρχαν», και ως εκ τούτου δεν είχαν αξιοποιηθεί. Οι κυβερνήσεις εσκεμμένα ανέβαλαν την ανακοίνωση της ΑΟΖ, δίνοντας το δικαίωμα στην Τουρκία να αποκτήσει κυριαρχικά δικαιώματα. Το θέμα της ΑΟΖ είναι το πιο σημαντικό από την άποψη της δυνατότητας της Ελλάδας να εκμεταλλευτεί τους δικούς της φυσικούς πόρους, με συνέπεια να ξεφύγει από την σημερινή της οικονομική κατάσταση. 
4) Η Ελλάδα έχει μια πολύ μακρά ιστορία και τις ρίζες του λαϊκού πολιτισμού, όπου έπαιζε πολύ μεγάλο ρόλο η ελευθερία, η δικαιοσύνη, η ελευθερία  κοινωνική και πολιτική. Πρόκειται για το λαϊκό πολιτισμό που μέσα από την ιστορία και τη λογοτεχνία της, έχει γεννήσει ρεύματα των απελευθερωτικών κινημάτων σε όλο τον κόσμο. 
5) Το εθνικιστικό μέρος του εκλογικού σώματος της Γερμανίας (CDU / Merkel / Scheuble), ζητά εκδίκηση από τους έλληνες που με οπλισμό του 1ου Παγκοσμίου Πολέμου αντιστάθηκαν, για 7 μήνες στις επεκτατικές βλέψεις των Ναζί, το 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο, με σημαντικό κόστος σε Γερμανούς στρατιώτες  και στην έκβαση του πολέμου. 
6) Το λόμπι των Σιωνιστών, θεωρεί εμπόδιο την προκοπή της Ελλάδας, γιατί δεν θα μπορέσει να εφαρμόσει  την παγκόσμια δια κυβέρνηση έτσι όπως την έχει σχεδιάση. 

  Τελικά φαίνεται ότι στις μέρες μας οι μεγάλες δυνάμεις , θα πετύχουν  τον σκοπό τους. Μετά από όλα αυτά τα χρόνια τα σχέδιά τους μπαίνουν στη  τελική ευθεία, έχουν καταφέρει να αποδυναμώσουν κάθε αντίσταση του ελληνικού λαού, έχουν διασπάσει τον λαό σε μεμονωμένες αντίπαλες ιδεολογίες, ο έλληνας είναι υποχείριο των καναλιών και των πολιτικών, που σύμφωνα με τις διαταγές που έχουν πάρει, τον  μεταβάλλουν σε υπηρέτη και ακόλουθο της νέας τάξης πραγμάτων. 

Ο καθένας μας σαν μονάδα δεν έχει την δύναμη να αντισταθεί, πρέπει να οργανωθούμε, να συμφωνήσουμε, να φερθούμε σαν Πατριώτες, ενωμένοι κάτω από την σημαία μας με ένα κοινό σκοπό, το καλό της  Πατρίδας  μας. Μόνο έτσι θα ξαναποκτήσουμε τον έλεγχο της χώρας μας και την αξιοπρέπειά μας ….. 

Ανδρέας Κιμούλης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive