Σάββατο 27 Απριλίου 2013

ΑΝ.ΕΛ.: Ξύλο Στο Συνέδριο. Ο Τόμπρας κοπάναγε την Ευγενία Πρεβεζάνου.(τ.ΛΑ.Ο.Σ.) ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ


Ζήλεψε τις δόξες ενός άλλου πολιτικού, το στέλεχος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων μέλος του οργανωτικού κ.Τόμπρας, και άρχισε να σφυροκοπεί με γροθιές και κλωτσιές την Ευγενία Πρεβεζάνου πολιτευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων στο υπόλοιπο Αττικής. 
Το aegaio.blogspot.gr, βρέθηκε σε απόσταση αναπνοής από το δυσάρεστο συμβάν και το κατέγραψε με το φωτογραφικό φακό του. 
Εκείνο που μας έκανε αλγεινή εντύπωση ήταν το γεγονός να βλέπουμε να χτυπάει με γροθιές και κλωτσιές ο κ.Τόμπρας την Πρεβεζάνου χωρίς να προλάβει να καταλάβει κανείς τι έχει συμβεί.(Ευτυχώς έφυγε απο το ΛΑ.Ο.Σ και ηρέμησε το κόμμα τουλάχιστον  στην Αν. Αττική) 
Ο πολιτευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων της Σάμου δημοσιογράφος κ.Γιώργος Γαρυφάλλου που ήταν σχεδόν σε απόσταση αναπνοής από το συμβάν έτρεξε να χωρίσει τους εμπλεκομένους . Αμέσως μετά κάποιος άλλος σύνεδρος που διακρίνεται μάλιστα στη φωτογραφία ήρθε προς το μέρος μας και απαίτησε να σβηστεί εκείνη τη στιγμή η φωτογραφία από τη φωτογραφική μας μηχανή. 
ΣΥΝΕΧΕΙΑ>>



Όσο δίκιο και εάν είχε ο κ.Τόμπρας - που ΣΙΓΟΥΡΑ είχε - το έχασε χάνοντας την ψυχραιμία του χτυπώντας με τόσο επιθετικότητα την πολιτευτή κ.Πρεβεζάνου.
Πηγή: 
www.MadatoForos.com
Σημ. "ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ" Αμ, δεν ρωτάτε και κανέναν. Ότι καρυδιάς καρύδι μαζεύετε στο κόμμα. Καλά ξεμπερδέματα με την Κα ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΕΥΓΕΝΙΑ - ΠΡΕΒΕΖΑΝΟΥ (Το έκανε έτσι για να προηγείται στο ψηφοδέλτιο, γιατί το .. κανονικό ΠΡΕΒΕΖΑΝΟΥ έπεται).

1 σχόλιο:

  1. Θα πάρουν οι ΑΝΕΛΛ τώρα τον Νικολόπουλο και θα στρώσουν τα πράγματα....χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive