Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

ΕΛΛΑΔΑ - ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΒΙΟΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ.Το ΔΝΤ...το ξέσπασμα της κρίσης και η λύση που ήλθε από τον ίδιο τον λαό!

www.ellinikiafipnisis.blogspot.com

Θα κληθούμε να ακολουθήσουμε το παράδειγμα αυτού του λαού;
Στην Ελλάδα κύριε καθηγητά, δε γνωρίζουμε πολλά για το τι έγινε στην Αργεντινή με το ΔΝΤ...!
-Νεαρέ μου, όταν δεις μάνα να εκλιπαρεί να κόψουν κομμάτι από το κρέας της για να φάει το παιδί της, ίσως καταλάβεις αυτό που πάνε να σας κάνουν. Ντρέπομαι για τον εαυτό μου γιατί ήμουν ένα κομμάτι αυτών των αδίστακτων ανθρώπων. Να μην πέσετε στα νύχια τους.
Είναι τα λόγια ενός τεχνοκράτη, που έζησε την καταστροφή μίας περήφανης χώρας. Ενός περήφανου λαού με μία προδοτική κυβέρνηση που προετοίμασε καλά το κλίμα για να εκχωρήσει την Εθνική της κυριαρχία στη μεγαλύτερη μάστιγα του πλανήτη.
Read more...

4 σχόλια:

  1. ΑΝΑΡΧΙΚΗ ΦΟΝΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ- ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΜΑΦΙΑ-ΜΜΕ ΑΛΗΤΕΙΑ

    ΙΣΟΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ?


    ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ?

    ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ?


    “ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΡΟΜΟΥ” ΓΙΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΛΑΣ

    Έξι σφαίρες, ένα παλιό πιστόλι και ένα φάκελο με τις φωτογραφίες του Αστυνομικού Υποδιευθυντή και διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Πατησίων Γιάννη Σκόπα, άφησαν άγνωστοι σε πλατεία κοντά στο Τμήμα των Πατησίων.

    Τον φάκελο βρήκε αλλοδαπός το προηγούμενο Σάββατο και το παρέδωσε σε περιπολικό της Αμέσου Δράσεως.

    Η υπόθεση είναι ανατριχιαστική. Και δεν συνάδει με δημοκρατικά πολιτεύματα αλλά με κοινωνίες που βασιλεύει το έγκλημα και η μαφία.

    Δεν ξέρουμε εαν ο Σκόπας έχει προηγούμενα με τον υπόκοσμο ή με άλλες καταστάσεις. Αυτό που θυμόμαστε είναι ότι στα γεγονότα του Δεκεμβρίου του 2008, στοχοποιήθηκε σαν ο άνθρωπος που πετούσε πέτρες σε κάποιους αληταράδες που πήγαν να κάψουν το τμήμα στο οποίο υπηρετεί ως επικεφαλής.

    Επίσης ο Σκόπας ήταν ο αστυνομικός που έχει καταγγείλει γνωστό ιδιοκτήτη αλυσίδας φούρνων ότι πήγε να τον “διπλώσει’ με τις Εσωτερικές Υποθέσεις λέγοντας γι αυτόν ότι απαιτούσε να ψωνίζει τζάμπα από τα μαγαζιά του, χρησιμοποιώντας την αστυνομική ιδιότητα.

    Βρώμικος Κόσμος, αγγελικά πλασμένος, σε μια κοινωνία που παραπαίει και σαπίζει μέρα με τη μέρα. Τον Σκόπα είχε επίσης στοχοποιήσει με τον πιο κυνικό αλλά και με τον πιο φασιστικό τρόπο πουλώντας φιλοπροοδευτισμό και τζάμπα μαγκιά αριστεριλίκι αυτός ο ανεκδιήγητος ο Κανάκης(Κρίμα ρε Κυριακού που τον κρατάς στο κανάλι σου). Μετά βέβαια ο Κανάκης βρήκε τα αγγούρια μπροστά του, όταν του έκαψαν εκείνοι που θαύμαζε, το ακριβό τζιπ. Και κάτι ακόμα. Εαν ο αστυνομικός αυτός είναι ένοχος για κάτι, ας τον διώξουν από το σώμα. Εαν όμως δεν είναι υπόλογος για κάτι, ας τον προστατέψουν. Νομίζουμε ότι γίναμε σαφείς. Έτσι κύριε Οικονόμου;

    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΚΑΝΑΚΗ ΠΟΥ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΕ ΚΑΙ ΔΙΕΣΥΡΕ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ. ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΚΥΚΛΟ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΟΡΓΑΝΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. ΕΑΝ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, Ο Κ. ΚΑΝΑΚΗΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ.


    http://www.adiakritos.gr/?p=16731#more-16731

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όνειδος.! Καταργούν τις Σχολές Ευελπίδων, Δοκίμων και Ικάρων και φτιάχνουν ... "Στρατιωτικό Πανεπιστήμιο"!

    Κατάργηση των παραγωγικών Σχολών των Ενόπλων Δυνάμεων, δηλαδή της Σχολής Ευελπίδων, της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων και της Σχολής Ικάρων και την αντικατάστασής του από ένα "Στρατιωτικό Πανεπιστήμιο", σχεδιάζει η κυβέρνηση προκειμένου να κάνει ...οικονομία!
    Στο "Στρατιωτικό Πανεπιστήμιο" θα εισάγονται και φοιτητές από άλλες πανεπιστημιακές σχολές.
    Το σχέδιο έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων μεταξύ των μονίμων στελεχών αφού θεωρούν ότι "καταργείται η στρατιωτική εκπαίδευση, δημιουργούν ακαδημαϊκούς και όχι αξιωματικούς με επακόλουθα που θα είναι τραγικά για την ασφάλεια της χώρας".
    Η χθεσινή παραίτηση του υποναυάρχου Στυλιανού Φενέκου, μετά το λεκτικό επεισόδιο που είχε με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Ευάγγελο Βενιζέλο, φαίνεται ότι σχετίζεται και με αυτό το θέμα.
    Ο διευθυντής Κλάδου Πόρων και Εκπαίδευσης του ΓΕΝ, ανέλυε γιατί το "Στρατιωτικό Πανεπιστήμιο" είναι ανέφικτο και πως λειτουργούν οι παραγωγικές σχολές των Ε.Δ. για να δεχθεί την επίπληξη - με ανοίκειες εκφράσεις - του υπουργού και να ακολουθήσει η παραίτησή του.
    defencenet

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ ΤΑΙΖΟΥΝ 3 ΜΥΡΙΑ ΤΑΤΑΡΟΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ.


    ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ ΝΑ ΤΑΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΛΕΟΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΣΚΑΤΟΛΑΜΟΓΙΟ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟ ΗΛΙΘΙΟ ΣΤΥΛΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΨΗΣΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΑΝΕΣΗ ΤΟ 10% ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΑΜΗΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΛΑΘΟΣ ΜΕΓΑΛΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ ΧΩΡΙΣ
    ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΣΟΥ ΦΥΓΕΙ Η ΠΥΤΙΡΙΔΑ ΧΑΖΟΜΑΛΑΚΑ.ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ Ο ΧΑΖΟΓΑΠ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΛΑΝΕΙ ΤΟ ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΙ.ΠΑΡΤΕ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΣΚΑΤΟΜΠΑΤΣΟΝΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΧΗΜΙΚΑ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕ ΛΟΣΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΔΡΟΝΙΑ ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΗΛΕΩΣ.ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ .ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ,ΔΙΟΤΙ Ο ΧΝΤΡΟΣ ΜΑΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΚΑΙ Ο ΓΑΠ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ ΤΥΦΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΗΛΑ ΑΤΙΜΑΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΛΕΣ.ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΑΚΟΜΗ Η ΣΚΑΤΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΛΟΜΠΥ.ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive