ΓΡΑΦΕΙ Ο "ΙΑΣΩΝ"

Είναι θεμα χρονου η Ελλαδα με την σημερινη κυβερνησι να αποδεχθη και συμφωνηση τους επαχθεις αλλα προαπαιτουμενους και αναγκαιους ορους προκειμενου να διασωθει από την χρεοκοπια και την πτωχευσι.Προκειμενου να εξασφαλισθη η σοβαρως επαπειλουμενη ρευστοτητα στις στεγνες τραπεζες .Το Κρατος να συνεχιση να πληρωνει τις στρατιες των δημοσιων υπαλληλων , τις συνταξεις, τις εισαγωγες καυσιμων , φαρμακων..Το εμποριο και οι εισαγωγες να εξακολοθησουν εστω σε υφεσι, να καλυπτουν τις αναγκες μας.

Βεβαιως και αληθως 36 χρονια τωρα παρακολουθουμε την σταδιακη αποβιομηχανοποιησι της χωρας.Τον τετραπλασιασμο του δημοσιου , τις γενναιες αυξησεις των μισθων στο δημοσιο , τους ατελειωτους συμβουλους τους διορισμους ημετερων. Κυριως δε την αχαλινωτη επιθεσι κατά της ιδιωτικης πρωτοβουλιας, που εδω στην Βαλκανοταλιμπανια, το τελευταιο κομμουνιστικο παραμορφωμα των ψοφοδεων και ανικανων πολιτικων εχει αναγορευθη σε Εγκλημα..

Μολονοτι ολοι γνωριζουν εδώ και παντου ότι όταν μιλουν και κοπτονται για αναπτυξι δεν εννοουν την αυξησι του αριθμου των δημοσιων υπαλληλων ή θεσεις εργασιας σε κρατικες ή δημοτικες υπηρεσιες..Αλλα εργα ιδιωτικα, επενδυσεις, επιχειρησεις μικρες μεσαιες μεγαλυτρες, θεσεις στον ιδωτικο τομεα που αυτος και μονο θα δωση αναπτυξι...

Διοτι οι Αληθειες και οι Μυθοι ..εχουν ξεσκεπασθει.

Στα αριστεροκρατουμενα μεσα Παραπληροφορησεως επικρατει η κυριαρχος λαικιστικη αποψις περι του κακου λυκου που είναι το ΔΝΤ και της αθωας κοκκινοσκουφιτσας... που ειμεθα εμεις καθοδηγουμενοι από τον ερυθρο στρατο της Παπαρηγα(ς) .. Ετσι το ΚΚΕ, που εχει αποθρασυνθει προ της ακυβερνησιας και της ατιμωρησιας των στρατευμενων ροπαλοφορων του, διαρυγνυει τα σοβιετικα ιματια που του απεμειναν αρνουμενο το συνταγμα και την αστικη κοινοβουλευτικη Δημοκρατια ευθέως και απεριφραστα ( ιδε συνομιλια Σμαιλη Μητσοτακη στο ΜΕΓΑ Της 29/4/2010).Ο αποηχος του τελευταιου θριαμβου του είναι νωπος..Η ομηρια των επιβατων του «Zenith»,» και η εγκαταλειψις της Ελλαδος από την ναυτιλιακη εταιρεια ως τουριστικου προορισμου με αντιστοιχη ζημια 10 εκατομυρια ευρω ετησιως, αν αμελησουμε εκεινην της δυσφημισεως μας ως μιας αναρχοκρατουμενης ανισχυρης χωρας οπου τα καλοπαιδα με το σφυροδρεπανα αλωνιζουν.

Ταυτοχρονως η λεγομενη "λαικη" δεξια αφελως ή εξ αγνοιας (?) ακολουθει τα ερυθρα λαβαρα μην τυχον υστερησει σε λαικισμο, ενώ οι αφανεις συνενοχοι , οι διαμορφωτες της κοινης γνωμης, το "»σεπτο» και «ταπεινο» ιερατειο που διανεμει την «ενημερωσι» κατηγορουσε και κατηγορει, όποιον πολιτικο τολμουσε και τολμα να προτεινη καποιο σωστο μετρο ώστε η σημερινη καταστασις να ειχε αποφευχθη.

Βεβαιως τα επωδυνα και αναγκαια μετρα που τωρα καθυστερημενα μας επιβαλλει το ΔΝΤ για να συνεχισουμε να υπαρχουμε, οφειλαμε να ειχαμε λαβει μονοι μας εδώ και χρονια. Θυμιζουμε την προσπαθεια Γιαννιτση για το ασφαλιστικο και τις αντιστοιχες του Μητσοτακη για την ιδιωτικοποιησι..και την μειωσι του Δημοσιου τομεα..

Σημερα ολοι οι υπευθυνοι, οι υπαιτιοι οι ενοχοι και οι συνενοχοι , δηλαδη Πολιτικοι, συνδικαλιστες, Μεσα Εξαπατησεως , ΚΚΕ ολοι τους αναστρεφουν την καταστασι και μιλουν για την πλουτοκρατια που θα σωθει εις βαρος των μισθωτων. Ενώ η αληθεια βοα αφ εαυτης. Περισσοτερα από 10 δις ευρω εχουν ηδη εγκαταλειψει τις Ελληνικες τραπεζες με κατευθυσι τις τραπεζες του εξωτερικου. Ακινητα αγοραζονται από Ελληνες, οσο- οσο στην Αγγλια , χρηματα επενδυονται οπου υπαρχει αξιοπιστια και σφαλεια..

Συνεπως δεν είναι προς αποδειξι .Οι εχοντες εξασφαλιζουν τις περιουσιες τους και είναι οι μονοι που θα αισθανθουν λιγοτερο την κρισι αν η Ελλαδα τελικως πτωχευσει. Αντιθετως στην περιπτωσι αυτή, της χρεοκοπιας και παυσεως πληρωμων ελλειψει ρευστου, είναι οι μικρομεσαιοι, ο ατελειωτος κοσμος της εργατιας που θα μεινη χωρις δουλεια και ρευστοτητα να αντιμετωπιση τις αναγκες του.

Συνεπως, προς τι ως νεοι Δον Κιχωτες ανακαλυψαμε του ανεμομυλους του ΔΝΤ ως νέο εχθρο του Ελληνισμου?

Ο εχθρος που υπαρχει και μας προκαλει αθεραπευτο κακο είναι ο κακος μας ο εαυτος που θελει να γοητευεται από την οφθαλμοφανη εθελοτυφλωσι , την μεταφυσικη συνομωσιολογια και βεβαιως ο εσωτερικος εχθρος μας. Αυτος που μαχεται, πολεμα, ασφυκτια για την ανατροπη της Δημοκρατιας και των ελευθεριων μας.. στην καθημερινη ονειρωξι των σταλινικων του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ..Αλλα και των γραφικων -υπερηφανων «προοδευτικων» θαυμαστων των αναρχικων και βομβιστων, των μικρομεγαλων ανηλικων της ζωής , του Συριζα..

Η ανατροπη..

Θα μπορουσε να συμβη τις επομενες ημερες στην βουλη.

Αν ισως οι συνετοι θαραλλεοι, οσοι υπαρχουν, βουλευτες ψηφισουν τα μετρα για την σωτηρια της Ελλαδος οχι με προσποιητη θλιψι...Αλλα συνειιδητα αποδεχομενοι με ειλικρινεια την αναγκαιοτητα αυτων των μετρων και ομολογουντες την διαχρονικη ευθυνη τους . Ακομη περισσοτερο εκ μερους της αντιπολιτευσεως αν αγνοησουν την στρουθοκαμηλικη λαικιστικη κομματικη ή μη γραμμη και μιλησουν με ειλικρινεια στον Ελληνικο λαο, αποκαλυπτοντες το χαος της αβυσσου που βρισκομαστε και την υπερτατη αναγκη να συμμορφωθουμε.

Ισως από αυτή την συζητησι και ψηφοφορια προκυψει μια αλλη ΑΡΧΗ…

Ιασων