Τρίτη 15 Μαΐου 2018

ΑΠΟΡΟΥΜΕ και απάντηση ΔΕΝ παίρνουμε. Πόοοοσο μαλάκας είσαι ρε Κούλη; Το άγημα του αποδίδει τιμες κι αυτος δένει τα .. κορδόνια του!! ΦΩΤΟ


Ταξίδι στην Ίμβρο για να παραστεί στα θυρανοίξια ναού υπό τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο και αντιπροσωπεία ομογενών από την Αμερική, είχε προγραμματίσει για σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Όμως μόλις έφτασε στο τελωνείο των Κήπων διαπίστωσε ότι δεν έχει μαζί του τα ταξιδιωτικά του έγγραφα....
Πάντως το γεγονός, που άλλοι μπορεί να το χαρακτήριζαν και ως γκάφα, δεν πτόησε τον πρόεδρο της ΝΔ ο οποίος δημοσιοποίησε στο Instragram μια φωτογραφία με αρκετό χιούμορ, ρίχνοντας δήθεν την ευθύνη στη σύζυγό του Μαρέβα…  Όμως το επόμενο φωτογραφικό στιγμιότυπο πρόκειται σίγουρα για ατόπημα, καθώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε να δέσει τα κορδόνια του μπροστά από ένα στρατιωτικό άγημα το οποίο στεκόταν προσοχή.  Όπως φαίνεται ακούμπησε το πόδι του πάνω σε έναν πάσσαλο, έδεσε το κορδόνι του κι όλα αυτά μπροστά σε φωτογράφους.  Στην ίδια εκδήλωση για την επέτειο απελευθέρωσης της Αλεξανδρούπολης, βρισκόταν μέχρι και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

1 σχόλιο:

  1. Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ... ΤΟ ΔΡΑΚΟΥΛΟΠΑΙΔΟ.

    Γιατί γελάτε κύριοι...Γιατί γελάαατεεε ???

    Γελάμε ρε βλάκα με τα χάλια σου ...

    Είναι χαρακτηριστικός ο παραλληλισμός από έμπειρο πολιτικό αναλυτή.
    (Ο Κούλης θυμίζει αυτό που είχε πει ο πατέρας του για τον Γ. Παπανδρέου: «δεν κάνει το παιδί»…)

    Παλαίμαχος της Νου-γόνο.Δούλας λέει αναφερόμενος στις δυνατότητές του:
    «Όταν τον ψάχνουμε βρίσκουμε πάντα μειονεκτήματα και ποτέ προσόντα».

    ΤΡΑΙΑΝΟΣ ΠΑΝ (ΕΑΜ Β.ΥΔΡΟΧΟΟΣ )
    (… Ο Κυριάκος από τότε που υπάρχει, ζει και «προοδεύει» ως ο γιος του πατέρα του. Ο τενεκές ο ξεγάνωτος, ο οποίος έχει τελειώσει ως «αριστούχος» το πληρωμένο Κολέγιο του Σαμαρά και του Παπανδρέου …Ο άχρηστος, που δεν έχει δώσει καν πανελλήνιες εξετάσεις να «μετρηθεί» έστω και μία φορά απέναντι στους «κοινούς» Έλληνες … Ο βλάξ με τις πιο εύκολες σπουδές σε ένα καλά διαλεγμένο για τη φήμη και τα ακριβά του δίδακτρα Κολέγιο…)

    Οι Νεό-Δουλοι- Μιζοκράτες έχουν εμπεδώσει ότι ο Κούλης, εκτός από εκφραστής νεοφιλελεύθερων ιδεοληψιών και αντικοινωνικών ιδεών, είναι και παντελώς άσχετος και ανίκανος.


    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive