Τετάρτη 2 Μαΐου 2018

Ε,ε,ε,ε, Χωριανοί, χωριανοί, τα μάθατε τα νέα; Να πάψουν οι διώξεις σε όσους παράγουν και πωλούν βιομηχανική κάνναβη ζητά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μάκης Μπαλαούρας. Μπάφο & ξερό ψωμί να τα ξεχνάμε ολα


Δεν θα έχετε πλέον λόγο να παίρνετε τα βουνά και τα λαγκάδια για να φυτεύετε σε γκρεμούς και απόμερα μέρη. Βγάλτε πια τις λάμπες από τις ντουλάπες και τις γλάστρες έξω από τα σπίτια. Οπου να 'ναι θα χτυπήσουν χαρμόσυνα οι καμπάνες. Τα χασίσια θα είναι νόμιμα και θα «πίνετε» άφοβα «πρώτο πράμα»....
μια και δεν θα χρειάζεται λίπασμα για να μεγαλώσουν τα δενδρύλλια προτού πέσει «καρφωτή». Αλλά μην είστε μοναχοφάηδες, που λένε και στα χωριά μας. Να δίνετε και στους παππούδες! Αλλωστε, το είπε και ο βουλευτής πριν από λίγες ημέρες: «Η κάνναβη μπορεί να φανεί χρήσιμη και σε όσους τα έχουν τα χρονάκια τους (όπως ο ίδιος) μια και καταπολεμά το Αλτσχάιμερ!»
Αρα, θα μπει σιγά σιγά σε αχρηστία και το silver alert. Ο Μπαλαούρας, συγχωριανοί, δεν μασάει του λόγια του. Το τόνισε ξεκάθαρα και για το τι παθαίνει κάποιος αν «πιει» κάνα τσιγάρο. «Κάποιοι λένε ότι η κάνναβη είναι προθάλαμος για τα ναρκωτικά. Από πού προκύπτει αυτό; Το αντίθετο ακριβώς συμβαίνει, εάν και εφόσον επιτραπεί…» είπε και ελάλησε. Τώρα θα μου πείτε, πού κρύβεται ο «δράκος» πίσω από όλα αυτά; Μα, πουθενά. Το μυστικό είναι ένα: Λες ότι πρόκειται για βιομηχανική κάνναβη και τελείωσες! Προχθές, μάλιστα, στελέχη της κυβέρνησης συζήτησαν για τα οφέλη της ευφορικής και ψυχαγωγικής κάνναβης στη Διημερίδα «YES WE CAN-NABIS» της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ που πραγματοποιήθηκε στον πολυχώρο ΣΠΟΥΤΝΙΚ. Και μαντέψτε ποιος παρευρέθηκε μεταξύ άλλων. Ναι, ναι, ο Μπαλαούρας! Και μίλησε για τον «δαίμονα και την απαγόρευσή του», που πρέπει να αντιμετωπιστεί, αφού η ανεξέλεγκτη και παράνομη διακίνηση έχει λάβει επικίνδυνες διαστάσεις.
Γι' αυτό, συγχωριανοί, από τις καινούργιες παραγωγές μην ξεχάσετε να του στείλετε δώρο λίγο «μαύρο». Θα το εκτιμήσει βαθύτατα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive