Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΤΑΪΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΥΡΙΑΝΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΑΣ. Υπηρεσία φροντίδας αλλοδαπών οι ΕΔ: Σχεδόν 28.000 λαθρομετανάστες σιτίζονται ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ και περιθάλπονται από τον Στρατό. Άσχετα αν οι Έλληνες ΨΩΦΑΝΕ της πείνας!!

Υπηρεσία φροντίδας αλλοδαπών οι ΕΔ: Σχεδόν 28.000 παράνομοι μετανάστες σιτίζονται και περιθάλπονται από τον Στρατό
Σε χώρο παραμονής παραμονής παράνομων αλλοδαπών έχουν εξελιχθεί οι ΕΔ, οι οποίες αντί να ασχολούνται με την άμυνα της χώρας ασχολούνται με τους αλλοδαπούς.  Τα Διαβατά, η Κως, η Λέσβος και η Σάμος είναι μερικά από τα παραδείγματα όπου τα κέντρα των ΕΔ είναι ασφυκτικά γεμάτα από ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ αλλοδαπούς κάθε δυνατής προελεύσεως....
  Όπως έγινε γνωστό από το ΓΕΕΘΑ, αυξήθηκαν κατά 788 άτομα σε σχέση με την περασμένη Πέμπτη οι παράνομοι μετανάστες που διαμένουν στα 30 κέντρα παραμονής, που διαχειρίζονται οι Ένοπλες Δυνάμεις. Συγκεκριμένα, χθες καταγράφηκαν 27.437 άτομα έναντι 26.649 ατόμων την περασμένη Πέμπτη.   Η δυνατότητα παραμονής των 30 κέντρων παραμένει στα 23.633 άτομα.  Σε  ότι αφορά τις εξυπηρετήσεις των αλλοδαπών οι οποίοι εισήλθαν παράνομα στη χώρα οι τρεις κλάδοι των Ενόπλων Δυνάμεων παρείχαν 14.748 μερίδες φαγητού από τις οποίες 571 μερίδες διανέμονται σε κέντρα, τα οποία δεν ανήκουν στην αρμοδιότητά τους.  Εκτός όμως από τις μερίδες έχουμε και δωρεάν υγειονομική κάλυψη όπου διατίθεται ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό από τους τρεις κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων συμπεριλαμβανομένων και ψυχολόγων.

2 σχόλια:

  1. ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ
    Τουργκούτ Οζάλ: «Δεν χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με τους Έλληνες, αρκεί να τους στείλουμε μερικά εκατομμύρια από ΄δώ μεριά και να τελειώνουμε μ΄ αυτούς»!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive