Τετάρτη 4 Απριλίου 2018

Και τωρα εγω τι να σου πω ..;;;;; απλα εισαι τελειωμενος απλώς ακομα δεν στο εχουν πει !

Να σου πω οτι ζητησαν οι στρατιωτικοι ενας δις εξοπλισμους και οτι ο Πουτιν εκανε τεμιναδες στην τουρκια με τον πυρηνικο σταθμο; Η να σου πω οτι μια χωρα που της κανεις πολεμο 8 χρονια οικονομικο ειναι το καλυτερο λαυρακι στην αγορα να στα δωσει ολα αν την εμπλεξεις στην γενικη συγκομιδη; Δεν στα ειπα πριν χρονια αυτα; …
Δεν σου ειπα οτι η καλυτερη δικαιολογια της μεγαλης απατης και προδοσιας που εκαναν καμια 100στη γραβατωμενοι θα ειναι ενας πολεμος … θα ειναι η καλυτερη αποδραση τους απο τα εγκληματα τους; ..
Στα ειπα το φελεκι μου στα ειπα…. !
Δεν σου ειπα οτι ολα θα διαρκεσουν και οτι ο εχθρος δεν ειναι οι ανθρωποι αλλα αυτοι που πισω απο της μαριονετες θελουν να πετυχουν το μεγαλο σχεδιο της παγκοσμιας φυλακης;
Στα ειπα και αυτα ….!
Και τωρα τι; … Τωρα αντι να εχουν παρει γραμμη οι περισσοτεροι πως παει το παιχνιδι και ποιος δουλευει ποιον….αντι οι συνανθρωποι μου να εχουν συνειδηση και αγαπη μεσα τους για ολους τους φυλακισμενους της γης … ξεκινησε το γαιτανακι της αποδοχης … ξεκινησε το μισος και η αγριαδα … ξεκινησε να θελουν ολοι να φανε το λαρυγγι του αλλου… Κοινώς μια τρυπα στο νερο .. μια ακομα μαλακια … !!
Τι να σου πω τωρα εγω … μεχρι χτες εκει που κοιτουσες τα στριγκακια και της τηλεοπτικες γλαστρες …δουλευοντας και εμενα ειρωνικα να περναει η ωρα ησουν απολυτα σιγουρος για ολα οσα θα ερχοντουσαν … οτι ολα θα ειναι παντα οκ για σενα ….. σημερα εισαι ετοιμος να πολεμησεις .. να σκοτωσεις ..να πιεις αιμα…!
Αλλαγη ; ΚΑΜΙΑ…Θεραπεια στην ασθενεια σου; ΚΑΜΙΑ …μια τρυπα στο νερο ..ακομα μια μαλακια !!
Την ασθενεια την θεραπευεις στο κυτταρο της , στον πολεμο σκοτωνεις τον εχθρο και οχι τον συνανθρωπο σου …τον εχθρο …ποιος ειναι ο εχθρος εμαθες τελικα; 
ΟΧΙ ..μια τρυπα στο νερο!
Θες να μιλας και να ακουγεται η αποψη σου , θες να σε σεβονται , θες την ελευθερια σου , την ηρεμια σου , την βολεψη σου …αλλα ολα αυτα τα ηθελες και τα ειχες …αφηνοντας αλλους να πεθαινουν για σενα … σκοτωνοντας αλλους για να εχεις εσυ να περνας καλα …!
Αν δεν εχεις γνωση πως εξελιχτηκε αυτος ο καρκινικος δυτικος πολιτισμος και πως εξελιχτηκε ο πολιτισμος της χεστρας δεν σου φταιω εγω αλλα μονο ο εαυτος σου …!
Τωρα εγω τι αλλο να σου πω .. τι αλλο να σου γραψω ;
Σου πηρανε το δικαιωμα να μπορεις να τραφεις μονος σου και να πινεις το νερακι του ουρανου …και εσυ σημερα νομιζεις οτι κινδυνευεις απο πολεμο επειδη ενας μογγολος ακουσε στο τηλεφωνο απο το αφεντικο του την εντολη να ξεκινησει …!
Πως να συννενοηθουμε ρε καρντασι αν εσυ αυτο θεωρεις πολεμο που ερχεται και εγω σου λεω οτι ο πραγματικος πολεμος εχει ξεκινησει εδω και χρονια; ..Πως να τα βρουμε οταν νομιζεις οτι καποια στιγμη θα τελειωσει και συζητας και σε ενδιαφερει για το ποιος θα ειναι ο νικητης ..οταν κοιτας εναν λαθος ψευτικο πολεμο ;
Αν σηκωσω ενα αρθρο που θα μιλαει για την επομενη κουβεντα που ειπε η μογγολικη μαριονετα ή η ξανθια αλεπου …θα ερθετε χιλιαδες μεσα στο κατοχικα νεα με ενδιαφερον …αν σας μιλησω για τον φυσικο νομο της επιβιωσης και την φυσικη επιλογη να μπορεις να τραφεις ελευθερα με οποιον τροπο θες … θα με κοιταξεις παλι με απαθεια και ειρωνεια …!
Τι να πω τωρα και σε ποιους; Ποιος τελικα καταννοει και ακουει;
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ …ΑΝ ΔΕΝ ΕΡΘΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ …ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΦΑΙΡΕΣ … ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟΙ ΟΣΟ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΤΟ ΔΟΛΩΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ..ΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΚΟΣ ΕΧΘΡΟΣ!
Αν δεν ξυπνησετε ειτε θα πεθανετε ειτε θα εξασφαλισετε μια ομορφη μελλοντικη φυλακη στα παιδια σας !!
Πρεπει καποια στιγμη να αναρωτηθειτε ποια πρεπει να ειναι η εξελιξη της ανθρωποτητας και να αποφασισετε να αφησετε ενα λιθαρακι να αλλαξετε αυτην την πορεια προς την καταστροφη !
Ενας ανθρωπινος πολιτισμος που ειναι αποκομενα τα κυτταρα του , που δεν εχουν δικαιωμα να τραφουν και να δημιουργησουν την τροφη τους να πιουν ελευθερα νερο και να εκφρασουν ελευθερα της ιδεες τους ειναι ενας πολιτισμος που βρισκεται ενα βημα πριν το μαχαιρι του χασαπη !
Θες να ζεις με ψευδαισθησεις και μισος απο τεχνητους εχθρους που σου προσφερει απλοχερα ο αφεντης σου ; ..Καντο και σου εχω στανταρακι που θα οδηγησεις το μελλον ολων μας …
Θυμησου οτι θεωρητικα εισαι ελευθερος ανθρωπος , οτι εχεις το δικαιωμα να ζητησεις και να διεκδικησεις ξανα τα δικαιωματα σου τα οποια ηταν αυτα που δημιουργησαν τον αρχικο πολιτισμο !
Αν αυριο σπασεις σαν γραναζι μεσα στην μηχανη του θηριου ..η μηχανη απλα θα σταματησει …οσο την υποστηριζεις συνεχιζει και λειτουργει με ταχυτητα …και αυτη η μηχανη ειναι μηχανη του κιμα και το κρεας εισαι εσυ !
Δν θα γραψω εδω λυσεις , τις λυσεις 8 χρονια της εχω πει ολες .. ! Αν νομιζεις οτι μπορεις να αλλαξεις ενα καθολικο καρκινωμα που εχει διαρκεσει τουλαχιστον 3000 χρονια με το να παραμενεις ο ιδιος , ξεκουραστος και στα αρχιδια σου για οτι συμβαινει στον διπλανο σου ..απλα εισαι τελειωμενος απλώς ακομα δεν στο εχουν πει !
Σε ελεγχουν σε τοσο μεγαλο βαθμο που αν το κατανοουσες θα ηθελες να αλλαξεις πλανητη .. , δεν εισαι εσυ νομιζεις οτι εισαι εσυ ..δεν εχεις επιλογη νομιζεις οτι εχεις επιλογη…ολα αυτα μεσα στο δικο τους συστημα που υπηρετεις …!
Γιατι το στηριζεις; Ποιος αρρωστος νους συνεχιζει να στηριζει την αρρωστεια του; … Μονο αυτο σκεψου για να καταλαβεις το μεγεθος της σαπιλας στα παντα … Γιατι συνεχιζεις να υποστηριζεις τους δημιους σου , τους αφεντες σου …;;;…Τι στο διαολο φοβασαι …αφου ειτε ετσι ειτε αλλιως κρεας για στοχους απο σφαιρες θα εισαι ..!
Υ.Γ. Ειναι ενα αρθρο οργης με την μαλακια που βλεπω σημερα να δερνει τους παντες … τους γυρω μου … τους μεχρι χτες αμολαω αετο ..και σημερα γιουργια να σφαξουμε τον εχθρο .. τους μασκαραδες του ντουνια … του ψευτικου εργου που μας καταπινει ολους …της συνειδησης που μας ξερασε … Η αρρωστεια μας ειναι πολυ βαρια … τοσο βαρια που δεν μπορουμε να αλλαξουμε πλευρο απο το ψεμα μας !!… Αυτοπαραμυθιαζομαστε σαν φοβισμενα ποντικακια μεσα σε ενα λαβυρινθο ενος εργαστηριου !
Μην πει κανεις κουβεντα για ορθογραφικα …,, βαριεμαι να ειμαι “σωστος” !!!!… αντε γεια ..!
Stranger….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive