Κυριακή 1 Απριλίου 2018

Νίκος Τόσκας: Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουμε ούτε βήμα πίσω στη μάχη κατά της ακροδεξιάς τρομοκρατίας. Για τους .. άλλους, της ακροαριστεράς κουβέντα σύντροφε για τα "δικά σας" παιδιά;

Αποτέλεσμα εικόνας για Νίκος Τόσκας αναρχία
Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουμε ούτε βήμα πίσω,  στη μάχη κατά της ακροδεξιάς τρομοκρατίας, λέει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Νέα Σελίδα» ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας....
Αναφορικά με την εξέταση του υλικού για την οργάνωση Combat 18 σημειώνει ότι «το υλικό που έχει κατασχεθεί είναι μεγάλο και οι έρευνες θα συνεχιστούν για αρκετό καιρό ακόμη».  Σε ερώτηση σχετικά με την κλιμάκωση της επιθετικότητας της Χρυσής Αυγής ο κ. Τόσκας λέει πως «δεν υπάρχει περίπτωση μια κυβέρνηση της Αριστεράς να αφήσει τέτοιες δραστηριότητες να υπονομεύσουν τη δημοκρατία».  Παράλληλα, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη απαντώντας στην κριτική της ΝΔ για θέματα ασφάλειας σημειώνει ότι «η ασφάλεια στη χώρα μας είναι σε πολύ καλύτερο επίπεδο απ’ ό,τι στη δική της διακυβέρνηση» και συμπληρώνει:  Παλιότερα η αστυνομία έπαιρνε άδεια προκειμένου να κάνει μια επιχείρηση ανάλογα με το ποιοι εμπλέκονταν.

3 σχόλια:

  1. βαφτίζεις αυθαίρετα τους ελληνόψυχους ακροδεξιούς,αλλα να ξέρεις οτι οι ευθύνες θα σου αποδοθούν για όλα αυτά που δεν έκανες ενώ μπορούσες για την ασφάλεια των πολιτών,όπως θα αποδοθούν και στην ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΝΥΝ,έχουν αποκτήσει δημοσιουπαλληλική νοοτροπία..που είναι ανεπίτρεπτη για σώματα ασφαλείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τενεκές ηταν στο Στρατό ξεγάνωτος εμεινε και στην πολιτική. Απορώ με ποιά κρητίρια εγινε υπουργός ενα τίποτα ολκής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και οι αλλοι το ιδιο ειναι τιποτα ολκης,αρα γιατι απορεις?

      Διαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive