Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018

Τα ίδια και ΞΑΝΑ τα ίδια. Πεδίο μάχης το λιμάνι της Πάτρας - Λαθρομετανάστες πέταξαν πέτρες σε αστυνομικούς - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ


Ενταση επικράτησε νωρίτερα στο λιμάνι της Πάτρας όταν λαθρομετανάστες άρχισαν να πετούν πέτρες κατά των αστυνομικών και των λιμενικών. Σύμφωνα με πληροφορίες αφορμή στάθηκε ο τραυματισμός ενός αλλοδαπού, ο οποίος προσπάθησε να "τρυπώσει" σε φορτηγό με φράουλες....
«Στην προσπάθειά του να κρυφτεί τραυματίστηκε και τα αίματα, φαίνεται ότι εξαγρίωσαν τους ομοεθνείς του, οι οποίοι πετούσαν πέτρες», είπε στο tempo24 ο κεντρικός λιμενάρχης Πατρών, Δημήτρης Κυριακουλόπουλος και πρόσθεσε:  «Δυστυχώς αντιμετωπίζουμε συχνά τέτοιες εντάσεις και καλούμαστε άμεσα και με ψυχραιμία να διαχειριστούμε αυτές τις καταστάσεις. Για το περιστατικό του τραυματισμού, θα γίνει έρευνα».  Σύμφωνα με το tempo24, ο λαθρομετανάστης που είχε προσπαθήσει να μπει στο φορτηγό τραυματίστηκε στο πόδι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.  Aπό τον πετροπόλεμο προκλήθηκαν ζημιές εντός του λιμένα, αλλά και σε αυτοκίνητα.

1 σχόλιο:

  1. · → μπουκαρουν παρανομα με το ετσι θελω στην Ελλαδα ειναι ολοι τους εξοπλισμενοι,αλληλοτραυματιζονται-σκοτωνονται,σκοτωνουν-τραυματιζουν,βιαζουν,κλεβουν,παρενοχλουν,επαιτουν,εμπλεκονται σε υποθεσεις απατης-πλαστογραφιας-πορνειας-μαστροπειας-σωματεμποριας-παιδεραστειας-εκβιασμου-παραπλανησης-απαγωγων-διακινησης λαθρομεταναστων-λαθρεμποριου-παρεμποριου κλπ...,και πληρωνε μετα λακαμα ελληνα ολα τους τα εξοδα σε ολα τα επιπεδα(δικαστηρια,φυλακες,νοσηλεια κλπ...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive