Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

Το τερμάτισε ο Αρτέμης. ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ. Σώρρας: Θα εκτελέσω τον Κοτζιά (με .. σουβλάκια;) για εσχάτη προδοσία. ΒΙΝΤΕΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για Αρτέμης Σώρρας«Στη μεγαλύτερη επανάσταση των τελευταίων 26.000 ετών» καλεί τον ελληνικό λαό ο καταζητούμενος Αρτέμης Σώρρας με μήνυμα του στο κανάλι του στο YouTube. Ο Αρτέμης Σώρρας υποστηρίζει πως ο κ. Κοτζιάς δήλωσε ότι δε ενδεχόμενο θερμό επεισόδιο με την Τουρκία, η Ελλάδα θα ηττηθεί και αναφέρει πως «δεν υπάρχει Τουρκία, υπάρχει Ιωνία, η γη των Ελλήνων» υποστηρίζοντας ότι «η κεντρική τράπεζα της Τουρκίας είναι των Ελλήνων»!..

Επιπλέον κατηγορεί την κυβέρνηση πως δεν έχει στρατηγική και πολιτική στα εθνικά θέματα, λέγοντας:
«Είναι αυτός υπουργός Οικονομικών (σ.σ. Εξωτερικών εννοεί); Να έχω εγώ υπουργό Οικονομικών (σ.σ. ξανά Εξωτερικών εννοεί) να λέει αυτές τις γελοιότητες; Εγώ θα τον εκτελέσω. Εγώ σε κυβέρνηση Ελλήνων θα τον έχω εκτελέσει. Έχει κάνει εσχάτη προδοσία και επειδή ο νόμος στην Ελλάδα είναι θάνατος, πάει για εκτέλεση».
«Να αρχίσουν να φοβούνται όλοι οι πολιτικοί, οι δικαστικοί, οι αξιωματούχοι» συνεχίζει ο Αρτέμης Σώρρας και τους κατηγορεί για εσχάτη προδοσία.
Καταλήγοντας στο μήνυμα του αναφέρει: «Δεν φαντάζεστε τι έρχεται». «Συνέλληνά μου αφυπνίσου, ξύπνα, ενώσου με την Ελλήνων Συνέλευση, να πάρουμε την Ελλάδα στα χέρια μας» καταλήγει.

6 σχόλια:

  1. ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΕΔΕΣΕ ΤΟ ΣΥΚΟ
    ΣΤΟΥΣ ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟΥΣ ΕΝΑΣ ΕΛΕΙΠΕ
    ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΑΜΕ
    ΟΛΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ

    ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
    ΠΟΥ ΓΕΛΑΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φιλε εισαι βαθια υπνωτισμένος και καλα θα κανης να ξηπνησης οσο ειναι καιρος ακομη ακοθς σωρρα και βγαζης σπυρακια στον κωλο

      Διαγραφή
  2. Σιγα μη σκισεις κανενα καλτσον γυφτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΟ ΚΑΛΤΣΌΝ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΜΑΜΑ ΣΟΥ

      Διαγραφή
  3. ο χαβαλες με τα πετσινα τρις για γελια εισαι ωρε σωρρα ολοι σε πηραμε χαμπαρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τράβα παρακάλεσε τον Θεό Αρη,Θέμιδα και όποιον άλλον θές μπας και μας σώσει... Αει παράτα μας με τις μακακίες σου...!! Τράβα μίλα σε αυτούς που πιστεύουν τις μακακίες σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive