Σάββατο 17 Μαρτίου 2018

Πέθανε ο Ταξίαρχος ε.α. Γεώργιος Παπαμελετίου ήταν Διοικητής των Καταδρομέων που ξεκίνησαν από την Κρήτη για να πολεμήσουν τον Αττίλα.ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

«Έφυγε» ο Διοικητής των Καταδρομέων που ξεκίνησαν από την Κρήτη για να πολεμήσουν τον Αττίλα
Θλίψη στον χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων και κυρίως για την μεγάλη οικογένεια των Καταδρομών, καθώς «έφυγε» από τη ζωή ο Ταξίαρχος ε.α.Γεώργιος Παπαμελετίου, ο οποίος ήταν ο Διοικητής της Α΄ Μοίρας Καταδρομών και της Διμοιρίας της Γ΄ΜΑΚ που συμμετείχαν στην αποστολή Νίκη, το καλοκαίρι του 1974....
  Οι καταδρομείς, συμμετείχαν στις μάχες κατά του Αττιλα, ο οποίος εισέβαλλε στο νησί και έκτοτε κατέχει το 38% των εδαφών της Κύπρου.     

Στο άκουσμα της είδησης για τον θάνατο του Γ. Παπαμελετίου, ο σύλλογος «Κομάντος 74» εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:  
"Αγαπητοί συμπολεμιστές και φίλοι Προ ολίγου μας αποχαιρέτησε ο Διοικητής της Α΄Μοίρας Καταδρομών έτους 1974, ο Ήρωας Τχος εα Γεώργιος Παπαμελετίου . Καλό σου ταξίδι κε Διοικητή μας Καλό σου ταξίδι δικέ μας Παπαμελέτη. Το ΔΣ του Συλλόγου και οι Συμπολεμιστές του εκφράζουν τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Η κηδεία του θα γίνει την Τρίτη."  Δείτε σε βίντεο την δράση της Α΄ Μοίρας Καταδρομών στα γεγονότα της Κύπρου:

2 σχόλια:

  1. ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ δεν είναι πλέον ανάμεσά μας.

    Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΜΕΛΕΤΙΟΥ ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΕ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΗΡΩΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ. Όπως κάθε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΗΡΩΑΣ ΥΠΕΡΕΒΑΛΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ. Όπως κάθε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΗΡΩΑΣ αντιμετώπισε με διακριτικότητα και ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ την ΑΓΝΩΜΟΣΥΝΗ που επιφυλάσσουν στους ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΗΡΩΕΣ οι εφιάλτες του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ χωρίς να δείξει το παραμικρό ίχνος πικρίας.

    ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΟΥ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, Ο ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΜΕΛΕΤΙΟΥ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΗΡΩΑΣ, ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ (ΚΔ) ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΜΕΛΕΤΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΟΝ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ, ΜΙΛΤΙΑΔΗ, ΚΙΜΩΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΞΙΑ ΤΕΚΝΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ, όπως Ο ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ ΚΑΡΑΟΛΗΣ, Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΙ Ο ΕΥΑΓΟΡΑΣ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΔΗΣ.

    ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ (ΚΔ) ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΜΕΛΕΤΙΟΥ. ΑΘΑΝΑΤΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ. Η ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΑΙΩΝΙΑ.

    Βασίλης Αρμόνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive