Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018

ΕΚΤΑΚΤΟ. Οι Τούρκοι θα κατηγορήσουν τους Έλληνες αιχμαλώτους για κατασκοπεία - «Βρέθηκαν» -λέμε τώρα- στρατιωτικά σχέδια στα κινητά τους

Ο Ρ.Τ.Ερντογάν «τραβάει» ως φαίνεται το σχοινί καθώς πριν από λίγο τα τουρκικά ΜΜΕ δημοσίευσαν ότι «βρέθηκαν»  στρατιωτικά σχεδιαγράμματα στην εξωτερική μνήμη του κινητού ενός εκ των δύο Ελλήνων που κρατούνται στην Αδριανούπολη...
 Όπως αναφέρει η «έρευνα» στα ψηφιακά δεδομένα συνεχίζεται. Δεν «αποδεσμεύουν» λεπτομέρειες προς το παρόν ως προς τι ακριβώς ανακάλυψαν και τι εννοούν όταν αναφέρονται σε στρατιωτικά σχεδιαγράμματα.


Έτσι λοιπόν η Χουριέτ στην τουρκική έκδοση αναφέρει: «Ψηφιακό υλικό βρέθηκε στα κινητά του ανθυπολοχαγού Άγγελου Μητρετώδη και του Λοχία ΕΠΟΠ Δημήτριου Κούκλατζη, οι οποίοι συνελήφθησαν κοντά στο Pazarkule στις 2 Μάρτιου κατά την περιπολία στα σύνορα από την ειδική μονάδα συνοριοφυλακής τους «Αετούς των Συνόρων» της Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας»

Βρέθηκε ότι στα κινητά τους υπήρχαν εικόνες σε εξωτερική μνήμη που στάλθηκαν σε ειδικά ερευνητικά εργαστήρια. Οι εργασίες βρίσκονται σε εξέλιξη για να εξεταστεί όλο το ψηφιακό υλικό ενώ μελετάται η εξωτερική μνήμη. Έχδει διαρρεύσει ότι βρέθηκαν στρατιωτικά σχεδιαγράμματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive