Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

Καμμένος: Διαφωνώ με τους χειρισμούς της κυβέρνησης -την οποία ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΕΝΕΡΓΑ- στο θέμα των Σκοπίων (ΒΙΝΤΕΟ)


Βεβαίως και διαφωνώ με την κυβέρνηση για τους χειρισμούς στο θέμα των Σκοπίων και θα κάνω τα πάντα για να μην δοθεί το όνομα «Μακεδονία», δήλωσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και κυβερνητικός εταίρος Πάνος Καμμένος στην ομιλία του στη Βουλή...
για την υπόθεση Novartis.
Σημείωσε ότι υπάρχουν ιδεολογικές διαφορές μεταξύ ΑΝΕΛ και ΣΥΡΙΖΑ, επανέλαβε ότι οι ΑΝΕΛ δεν θα ψηφίσουν να περιέχεται ο όρος "Μακεδονία" στο όνομα της πΓΔΜ, υπογραμμίζοντας, ταυτόχρονα την εντιμότητα που διέπει την σχέση του με τον πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρα, καθώς και την αμοιβαία δέσμευση ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ να υλοποιήσουν την εντολή του ελληνικού λαού "να σταματήσουν οι νταβατζήδες να ελέγχουν τον πολιτικό κόσμο της χώρας".
Απηύθυνε έκκληση προς τους βουλευτές να μείνουν εκτός της όποιας αντιπαράθεσης τα εθνικά θέματα, τονίζοντας ότι τα Ίμια είναι ελληνικά νησιά τα οποία υπερασπίζονται οι Ένοπλες Δυνάμεις, το Λιμενικό Σώμα και η Ελληνική Ακτοφυλακή.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive