Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018

ΑΗΤΗΤΗ σε 24 !! αγώνες η ΑΕΚάρα και στον αποκλεισμό – Έπεσε παρά την εμφάνιση της δεκαετίας στο Κίεβο ο Δικέφαλος!

186026353009
Ύστερα από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, στο οποίο έσπασαν καρδιές, από τις ευκαιρίες που χάθηκαν εκατέρωθεν, ΑΕΚ και Ντιναμό Κιέβου αναδείχτηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα, με τους Ουκρανούς να παίρνουν την πρόκριση και την ελληνική ομάδα να αποχαιρετά αήττητη τη διοργάνωση....
  Η ΑΕΚ μπήκε πολύ δυνατά από το πρώτο μέρος, πίεσε ψηλά, ήταν απειλητική και έδειξε ανώτερη από την αντίπαλό της. Μόλις στο 4′ η Ένωση έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Αραούχο, που εξουδετερώθηκε σε τετ α τετ με τον Μπόικο, δύο λεπτά αργότερα. Η μεγαλύτερη στιγμή όμως για την Ένωση σημειώθηκε στο 24′, όταν ο Μόροζιουκ έσωσε πάνω στη γραμμή για τη Ντιναμό, η οποία ήταν παθητική και το μόνο που επέδειξε σε 45 λεπτά ήταν η κεφαλιά του Γκαρμάς στο 27′.  Στο δεύτερο ημίχρονο το ματς απέκτησε γρηγορότερο ρυθμό, αλλά και ενδιαφέρον. ΑΕΚ και Ντιναμό έχασαν από δύο πολύ σημαντικές ευκαιρίες, με τον Μασούντ η πρώτη στο 51′ και τον Μοράες η δεύτερη στο 53′. Στο 63′ ο Μπόικο εξουδετέρωσε την εκτέλεση φάουλ του Χριστοδουλόπουλου. Η Ντιναμό έχασε καλή στιγμή με τον Τσιγκάνκοφ, στο 79′ με τον Μπάρκα να διατηρεί το μηδέν, ενώ σωτήρια ήταν η επέμβαση του Έλληνα τερματοφύλακα στο 84′ σε τετ α τετ με τον Γκονζάλες.  
ΤΟ ΠΗΡΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ 
Ο Μιχάλης Μπακάκης ήταν ο διακριθείς από πλευράς ΑΕΚ. Έπαιξε με πρόβλημα στο δεύτερο ημίχρονο και έσωσε την ομάδα του στη φάση του 53′, αλλά και στις καθυστερήσεις.  
ΓΙΝΑΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ 
Ο Μανόλο Χιμένεθ είχε να διαχειριστεί τέσσερις σημαντικές απουσίες στο Κίεβο, τους τραυματίες Λόπες-Κονέ και τους τιμωρημένους Λιβάγια-Βράνιες. Έτσι ο Ισπανός τεχνικός ξεκίνησε τον Μπάρκα στο τέρμα και αμυντική τετράδα, από δεξιά προς τα αριστερά τους Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Λαμπρόπουλο και Μπακάκη. Στη μεσαία γραμμή, δίπλα στον Σιμόες έπαιξε ο Γαλανόπουλος, στην αριστερή πτέρυγα τοποθετήθηκε ο Μπακασέτας, στη δεξιά ο Λάζαρος, μαέστρος και ενορχυστρωτής ήταν ο Μασούντ. Μοναδικός προωθημένος αγωνίστηκε ο Αραούχο που συμπλήρωνε το 4-2-3-1.  Ντιναμό Κιέβου (Χάτσκεβιτς): Μπόικο, Σεπελίεφ (76′ Μπεσέντιν), Μόροζουκ, Μοράες, Τσιγκάνοφ, Γκάρμας, Γκονζάλες, Μπουγιάλσκι, Χατσερίντι, Καντάρ, Κετζιόρα  ΑΕΚ (Χιμένεθ): Μπάρκας, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Χριστοδουλόπουλος (74′ Γιακουμάκης), Σιμόες, Αραούχο, Γκάλο, Μπακασέτας (70′ Κλωναρίδης), Τσιγκρίνσκι, Μασούντ, Γαλανόπουλος (81′ Αϊντάρεβιτς)  
Η ΦΑΣΗ 
Η ευκαιρία του Μασούντ στο 51′. Ο Ιρανός προ κενής εστίας πλάσαρε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.  
ΣΟΥ ΣΦΥΡΙΖΩ… 
Ο Ματέι Τζουγκ σφύριξε καθαρά έδρα. Κιτρίνισε πολύ γρήγορα τους δύο χαφ της ΑΕΚ(Σιμόες-Γαλανόπουλο) χάρισε σφυρίγματα στους Ουκρανούς, τους βοηθούσε εμμέσως και ήταν εκνευριστικότατος.  
ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ 
Η λευκή ισοπαλία σε συνδυασμό με το σκορ του πρώτου αγώνα έδωσε το εισιτήριο της πρόκρισης στη Ντιναμό. Έτσι η ΑΕΚ επικεντρώνεται στις εγχώριες διοργανώσεις, έχοντας δύσκολη αποστολή, τη Δευτέρα, στο Περιστέρι, κόντρα στον Ατρόμητο.  
ΞΕΚΑΘΑΡΑ Η ΑΕΚ δεν επηρεάστηκε από τις ακραίες καρικές συνθηκες. Έβαλε κάτω τη μπάλα, άσκησε πίεση ψηλά στην άμυνα της Ντιναμό και προσπαθώντας να εκμεταλλευτεί το ταλέντο των παικτών της, προσπάθησε με γρήγορες μπαλιές να δημιουργήσει κινδύνους στους γηπεδούχους, οι οποίοι τη γλίτωσαν από τύχη στο πρώτο ημίχρονο. Η Ένωση έφτιαξε 3 κλασικές ευκαιρίες, τις οποίες όμως δεν κατάφερε να αξιοποιήσει απέναντι σε μία ομάδα που μόνο φόβητρο δεν φάνταζε. Στο δεύτερο μέρος η εξέλιξη του παιχνιδιού ήταν συγκλονιστική. Η ευκαιρία που έχασε ο Μασούντ ήταν καταλυτική, όπως και η επέμβαση του Μπακάκη πάνω στη γραμμή, όταν ο Μοράες έπιασε στον ύπνο την κιτρινόμαυρη άμυνα. Στην ουσία η τελευταία ευκαιρία που σημείωσε η ΑΕΚ, πριν χάσει δύο φοβερές στιγμές η ουκρανική ομάδα, ήταν στην εκτέλεση φάουλ του Λάζαρου, στο 63′. Οι αλλαγές των Κλωναρίδη, Γιακουμάκη, Αϊντάρεβιτς δεν βοήθησαν τόσο την Ένωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive