Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

Ο ΧΟΡΤΟΝ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ. Β. Ε όχι κ' έτσι Άλεξις, Κυριάκο και λοιποί!!!!. Γ. Βασίλη Βιλλιάρδου: Μακεδονία ώρα μηδέν! Δ. Αυτού του «μορφονιού», τι να του πεις. Ε. ΠΕΡΙ «ΜΑΚΕΔΟΝΑ» ΓΚΙΟΥΛΕΚΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ. ΣΤ. Αρχιεπίσκοπος Για Το Σκοπιανό. ΓΡΑΦΕΙ Ο E. BILLIS

Ο Χόρτον ομιλούσε για Έλληνες πολιτικούς.  Τώρα έχουμε κατοχικούς, υπηρέτες της κατοχής πολιτικούς, που ούτε καν για το κόμμα τους ενδιαφέρονται...

                              Φωτογραφία του Euripides Billis.

 Φωτογραφία του Euripides Billis.

Β. Ε όχι κ’ έτσι Άλεξις, Κυριάκο και λοιποί!!!!

Δείτε και τα πετσετάκια σκοπιανής Προξένου στο Ντιτρόιτ το 2014 με τη Μακεδονία μας κατεχόμενη από τους σκοπιανούς.   Τους κατά Τσίπρα απογόνους του Μεγάλου Αλεξάνδρου!!!!!!! 
Με τους λοιπούς κατοχικούς, στους οποίους προφανώς συμπεριλαμβάνεται και το ΚΚΕ, να επικροτούν σιωπηλά
                        Φωτογραφία του Euripides Billis.

Γ. Βασίλη Βιλλιάρδου: Μακεδονία ώρα μηδέν!http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2018/01/blog-post_261.html

“Το Σκοπιανό είναι πρόκριμα για τη στάση των «Ελλήνων» πολιτικών σε όλα τα εθνικά θέματα. Κυπριακό, Αιγαίο, Θράκη και άλλα τύπου Τσαμουριάς. Από αυτούς τους κατοχικούς εθνομηδενιστές των open borders, όλα μπορείς να τα περιμένεις.”

Δ. Αυτού του «μορφονιού» (και όχι μόνον), τι να του πεις.
                                       https://2.bp.blogspot.com/-UnDGz5xRO_8/WmOqnKD5vLI/AAAAAAACL1I/nL0KpYDdsj4WFRZNhDtjy2ZEwAgUdNS6wCLcBGAs/s320/0.jpg
Που κάνει ότι δεν καταλαβαίνει τη διαφορά να μην δέχεται η Ελλάδα το όνομα έστω και αν όλες οι υπόλοιπες χώρες το δεχθούν. Ή να κάνει ότι δεν καταλαβαίνει τι σημαίνει αν η Ελλάδα δεχθεί να λέγονται τα Σκόπια Μακεδονία.
Θυμηθείτε τι έλεγε ο Αντιγόνος του, της ΜΗ.ΚΥ.Ο Αντιγόνης, ο σκοπιανοτούρκος του Νάσος Θεοδωρίδης, που προανήγγελλε την επικείμενη εσχάτη προδοσία ΟΛΩΝ.

Νάσος Θεοδωρίδης (ΣΥΡΙΖΑ), για το όνομα.

Ε. ΠΕΡΙ «ΜΑΚΕΔΟΝΑ» ΓΚΙΟΥΛΕΚΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ «ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ» ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ.
Κων.Γκιουλέκας (Νέα Δημοκρατία): "Θα Πάω Στο Συλλαλητήριο - Δε Νομίζω Πως Θα Βρεθεί Λύση Για Το Όνομα", http://www.ksipnistere.com/2018/01/blog-post_2132.html?showComment=1516481509265#c2240021172156145590

Ως Μακεδόνας θα πρέπει να ντρέπεται ο κ. Γκιουλέκας. Για την δήθεν αυταπάτη που τον διακατέχει.

Μας λέει δηλαδή να δώσουμε προδοτικά στους σκοπιανούς το όνομα Μακεδονία με προσδιορισμό που δέχθηκε ο «πατριώτης» Κώστας  Καραμανλής στο Βουκουρέστι.  Αν λέει οι σκοπιανοί αλλάξουν το σύνταγμα τους κτλ.

Κάνει ότι δεν γνωρίζει ότι οι σκοπιανοί, χειρότερα ακόμα και από τους τούρκους δεν τηρούν ότι υπογράφουν. Ιδίως για τα σχέδια τους.

Τα μάλλον και Βουλγαρικά, αφού οι σκοπιανοί είναι Βουλγαρικής καταγωγής απόγονοι ντων κομιτατζήδων. Για την «Μακεδονία για τους Μακεδόνες» με πρωτεύουσα την Σολούν, όπως λένε Βουλγάρικα τη Θεσσαλονίκη μας.

Και επειδή αφελής ο Γκιουλέκας δεν είναι για να τα πιστεύει τότε τι είναι όταν τα λέει χωρίς να τα πιστεύει.

Αφήνοντας την πρόσφατη ιστορία του Σκοπιανού με Μητσοτάκη - Σαμαρά και την παλαιότερη των επιδιώξεων του Στάλιν, των ημετέρων τότε κομμουνιστών και νυν «κομμουνιστών» κτλ, σύμφωνα με τον πρέσβη επί τιμή Χρήστο Ζαχαράκη, διαπραγματευτή επί αρκετό καιρό με τους σκοπιανούς, πρώτοι δέχθηκαν να υπάρχει η λέξη Μακεδονία στο όνομα των σκοπιανών, ο Σημίτης με τον Πάγκαλος, το 1996.

Δεν το αναφέρει ακριβώς έτσι. Λέει ότι το όνομα είχε δοθεί τουλάχιστον από το 1996. Οπότε τότε ήταν οι δύο αυτοί γνωστοί «πατριώτες».

Στη συνέχεια συμφώνησε για το όνομα με την Κοντολίζα Ράις η κ. Ντόρα το 2008.  Και ο Κώστας  τους έδωσε το όνομα με προσδιορισμό στο Βουκουρέστι. Που βλακωδώς το αρνήθηκαν τότε οι σκοπιανοί γιατί ήθελαν με τις πλάτες που είχαν, το καθαρό Μακεδονία.Και ο Κώστας μετά  έβαλε τότε βέτο.

Και όταν τότε πολλές χώρες έμαθαν ότι ο Κωστάκης τους είχε δώσει το όνομα αναγνώρισαν τα σκόπια με το όνομα Μακεδονία. Και είχαν δίκαιο γιατί το Άνω Μακεδονία δεν διαφέρει στην ουσία από το σκέτο Μακεδονία.

Σήμερα όλοι οι κατοχικοί προσποιούνται ότι το βέτο του Κωστάκη ήταν μεγάλη νίκη και δίνουν τί όνομα Άνω Μακεδονία στους σκοπιανούς. Που όλοι βέβαια θα τους λένε Μακεδονία.

Θυμίζω ότι η Βουλγαρία που κατά τί γνώμη μου βρίσκεται πίσω από τους Βουλγάρικης καταγωγής σκοπιανούς, τελικά αυτή μέσω των σκοπιανών επιδιώκει την απόσχιση της Μακεδονίας μας (με επακόλουθο και την τότε απώλεια της αποκεκομμένης Θράκης μας)

Με τον Τσίπρα τώρα να τους βαφτίζει απογόνους του μεγάλου Αλεξάνδρου και να λέει ότι είμαστε και εμείς και εσείς. Με τον Κυριάκο και όλους τους κατοχικούς να επικροτούν δια της σιωπής τους.

Συνεπώς τους λέει έμμεσα ο Τσίπρας και οι λοιποί ότι, οι Έλληνες Μακεδόνες και εσείς οι ψευτομακεδόνες (το ψευτο προς Θεού δικό μου όχι του Τσίπρα) να κάνουμε τη «Μακεδόνιε για τους Μακεδόνες».

Με τον κατοχικό Αρχιεπίσκοπο που επί 9 χρόνια κατοχής δεν λαλούσε να λαλεί τώρα βροντωδώς και να «ΑΠΑΓΟΡΕΎΕΙ» στους κληρικούς να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο. Και να προτρέπει νεοταξικά τη μη συμμετοχή και στον λαό.

ΣΤ. Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Για Το Σκοπιανό: Περιττός Ο Θόρυβος Για Το Όνομα- Η Ελληνική Μακεδονία Φθάνει Ως Εκεί

Θυμίζει την υποστήριξη του στον Αναν-στας στις προηγούμενες προεδρικές εκλογές της Κύπρου, που έφεραν την Κύπρο στο χείλος του εκτουρκισμού. 
Αν τα λέει από ιστορική άγνοια της ιστορίας του σκοπιανού, είναι μόνον επιπόλαιος. Αν τα λέει γνωρίζοντας την ιστορία του σκοπιανού, τότε δεν ξέρω τι να σκεφτώ ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive